Így kérhet árajánlatot egy Solarlux télikertre

Ha a télikert, vagy terasz tervezgetése közben megfogalmazódik Önben a gondolat, hogy a terasza beépítését egy Solarlux télikerttel szeretné megvalósítani, érthető, hogy ehhez szeretné ismerni a várható beruházási költséget is.

Mielőtt a számok után kutatna, érdemes szem előtt tartania, hogy a télikertek és teraszüvegezések nem polcról levehető termékek, ezért nincsen fix ára egy 4 x 5 méter alapterületű télikertnek sem. Minden Solarlux télikert egyedi tervezés alapján, konkrét vevői igényre készül. Ugyanakkor megtervezni csak akkor lehet valamit, ha az utolsó részletkérdést is tisztáztuk, hiszen ezeknek árnövelő, vagy árcsökkentő szerepe is lehet.

Szeretnénk megkímélni Önt a tervezés díjának felesleges költségeitől, így ha követi az alábbi útmutatónkat lépésről lépésre, tisztában lesz a tájékoztató árainkkal, és végül eljuthat addig, hogy egy személyes konzultáció után megrendelésre alkalmas árajánlatot kapjon.

Tudja már, hogy melyik Solarlux télikert típussal képzeli el a terasza beépítését?

Weboldalainkon igyekeztünk részletesen bemutatni egy télikert megépítéséhez szóba jöhető termékeket. A terasz-megoldasok.hu oldalunkon megismerheti az egyes terasz típusok előnyeit és hátrányait.

A Solarlux termékek esetében szerepeltetjük a részletes műszaki információkat, és nem utolsó sorban az egyes télikert típusok megnevezéseit, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek az ajánlatadáshoz.

A legfontosabb típusokat felsoroljuk a teljesség igénye nélkül:

  • Tetőtípusok: Akzent, Avantgard, Avalis, Acubis, Atrium
  • Hőszigetelés nélküli oldalfalrendszerek: SL20, SL20R, SL25, SL25XXL, SL45
  • Hőszigetelt oldalfalrendszerek: SL140, SL160, Ecoline, Highline, Woodline, Combiline

A Solarlux télikertekről és terasz beépítésekről a gyártó oldalán is talál további német, vagy angol nyelvű információt: www.solarlux.de

Ha bizonytalan abban, hogy melyik télikert kivitel felel meg az Ön igényeinek, akkor ebben az anyagunkban megtalálja a főbb típusok tulajdonságait, hogy mire és mire nem tudja őket használni, valamint a hozzájuk tartozó irányárat.

A legnépszerűbb Solarlux télikertek funkciói és irányáraiEnnyi a Solarlux télikertek minimum beruházási igénye

Ha nem találta meg a legnépszerűbb típusok között azt a kivitelt, amit el tudna képzelni a teraszára, vagy más méretekben gondolkozik (a példáink egy 20 m2-es teraszt vettek alapul), akkor az alábbi ökölszabályokat tudja alkalmazni az árak meghatározásához:

Egy hőszigetelés nélküli Solarlux Atrium télikert, melyet keret nélküli mozgatható oldalfalakkal és üvegtető feletti árnyékolással szerelünk, és melynek mérete 15-20 m2 között van, nagyjából 7-10 millió forintos beruházással számolhat.

Egy hőszigetelt Solarlux Akzent télikert, melyet hőszigetelt toló, vagy harmonika ajtókkal, üvegtető feletti árnyékolással szerelünk, és melynek mérete 15-20 m2 között van, nagyjából 15-18 millió forintos beruházással számolhat.

A fentebb linkelt legnépszerűbb Solarlux télikertek anyagunkban a télikertek egyes összetevőinek irányárait is megtalálja, így az alapterület, valamint a beépítendő oldalfalak hosszának ismeretében könnyen tudja arányosítani a saját terasza méreteihez. Ezt az árat nyugodtan tekintheti nagyságrendi irányárnak, az ajánlati végösszeg nem sokban fog eltérni.

Ha ennél is pontosabban szeretné meghatározni a Solarlux télikertjének várható végösszegét, akkor a termék típusok ismeretében az Ön által beépítendő méreteknek megfelelő árkalkulációt az oldal alján található online árkalkulátorunk segítségével készíthet.


Így kérhet személyre szabott télikert ajánlatot

Ha a fentiek elolvasása után sikerült megtalálnia az Ön számára legszimpatikusabb Solarlux télikertet, és annak nagyságrendi árával is elégedett, akkor a továbbiakban a pontos igényeinek és elvárásainak felmérésével folytathatjuk a sort.

 

Ugyanis csak ezek ismeretében tudjuk pontosítani a végleges műszaki megoldás, ami alapján elkezdhetjük a saját télikertjének megtervezését. Az igények és műszaki elvárások tisztázásához az alábbi lehetőségekkel élhet:

 

Személyes konzultáció a bemutatótermünkben

Minden esetben egy előzetes időpont egyeztetést követően, személyes találkozó keretében elmondjuk Önnek az összes olyan szempontot, amit figyelembe kell vennie a tervezett koncepció megvalósításához.

 

Ezen felül a kiállított és beépített minta szerkezetek, valamint egyéb szemléltető eszközök segítségével megnézheti, hogyan működnek azok a gyakorlatban, kipróbálhatja őket, meggyőződhet a minőségükről.

 

Tapasztalataink alapján a termékek testközelből való megismerése szinte kivétel nélkül segít az elképzelések pontosításában, sőt olykor azok gyökeres átformálásban. Ezért mindenképpen ezt tartjuk a leghatékonyabbnak az ajánlata előkészítéséhez.


Milyen előnyöket nyújt Önnek egy bemutatótermi tanácsadás?

  • A tanácsadáson Ön a saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.
  • A Solarlux által kiképzett tanácsadónk átadja Önnek az évente gyártott 2000 üvegterasz és 1000 télikert értékesítése és megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, felhívja figyelmét a vevők által leggyakrabban elkövetett hibákra.
  • Minden önteltség nélkül állítjuk, hogy a télikertek és üvegteraszok építésével kapcsolatosan, olyan információkkal tudunk szolgálni, amikhez máshol nem jut hozzá.
  • A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 30.000,- Ft+ÁFA
  • Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványtervkészítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégánkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

Időpontegyeztetés: Barton Zoltán +36/30-514-6787 - telikert@mantu.hu

Bemutatótermünk címe:
1139 Budapest, Röppenttyű u. 73/A
Nyitvatartás: H-CS 8-17 óráig, P 8-14 óráig


Személyes konzultáció Önnél

Ha Önnek bőven elegendő, amennyit a termékekről a weboldalainkon látott, és egyből konkrét tanácsokat szeretne kapni az Önnél kivitelezhető lehetőségekről, akkor ezt a szolgáltatásunkat költségtérítés ellenében veheti igénybe az alábbi díjszabás szerint:

Tanácsadói díj 50km távolságon belül: 30.000,- Ft+ÁFA
Tanácsadói díj 50km távolságon felül: 50.000,- Ft+ÁFA

Kérjük írjon egy emailt a telikert@mantu.hu címre, adja meg telefonszámát, amin az időpont és a cím egyeztetésével kapcsolatban visszahívhatjuk.

Személyes konzultáció egy referencia helyszínen

Szeretne megnézni egy már telepített Solarlux télikertet? Erre is van lehetősége! Igaz, ezt  elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha már rendelkezik személyre szabott árajánlattal, de legalábbis konkrét elképzeléssel, és szeretne meggyőződni arról, hogy az általunk képviselt minőség a gyakorlatban hogyan valósult meg.

Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen élményt nyújt egy már felépített Solarlux télikert, és szívesen meginna velünk egy csésze kávét, miközben megmutatjuk a termékek működését és legfontosabb előnyeit, akkor válassza ezt a típusú konzultációt.

A szolgáltatás igénybevételére kizárólag egy személyre szabott árajánlat birtokában van lehetőség előzetes időpontegyeztetés után. A referencia helyszínek Budapest 50 km-es körzetén belül, vagy a Solarlux Németországban levő Melle-i központjában találhatóak. (A helyszín termékfüggő.)

Igényét a személyre szabott ajánlatának számára hivatkozva tudja jelezni az Ön Solarlux tanácsadójánál.

Reméljük, hogy a fenti lehetőségek közül sikerül megtalálnia az Önnek leginkább megfelelő megoldást, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a boldog Solarlux télikert tulajdonosok népes táborában köszönthetjük.[kalkulator]
A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től a Solarlux termékekkel kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.