Árajánlat kérés

A télikertek és teraszüvegezések nem polcról levehető termékek, ezért nincsen fix ára egy 4x5 m alapterületű télikertnek sem. Minden egyes télikert terv egyedi tervezés alapján, konkrét vevői igényre készül. 

Egy pontos árajánlat elkészítése pedig csakis egy személyes találkozón történő tanácsadás után, a vevői elképzelések részletes megismerése után lehetséges. Egy személyes látogatás bemutatótermünkben azért is hasznos lehet, mert a kiállított mintadarabok révén Ön képet kaphat a Solarlux termékek minőségéről, megismerheti  a Solarlux műszaki megoldásait és ki is próbálhatja azokat működés közben. 

Bemutatóterem címe: 1139 Budapest, Röppenttyű u. 73/A
Nyitvatartás: H-CS 8-17 óráig, P 8-14 óráig 

bejelentkezes-mantu-ajto-ablak-studio.png

 

 

Ajánlatkérés és időpont igénylés 

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégáinkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

Ablak: Besenyei Tímea +36/20-519-4787 - ablak@mantu.hu

Télikert: Barton Zoltán +36/30-514-6787 - telikert@mantu.hu

Ha Ön még csak tervezget, vagy csak a nagyságrendi árakra kíváncsi és nem akar sok időt rászánni az információk begyűjtésére, akkor ajánlatkérés helyett javasoljuk, hogy először olvassa el Télikertekről mindent egy helyen című írásunkat. Itt talál információkat és nagyságrendi árakat is mind a hőszigetelt, mind a hőszigetelés nélküli télikertekről, erkélybeépítésekről, lapozható üvegfalakról.


Ezután próbálja ki online árkalkulátorunkat , mellyel az Ön igényeinek megfelelő nagyságrendi télikert árakról tájékozódhat.

Miután már meggyőződött róla, hogy termékeink, mind árban, mind szolgáltatásaikban megfelelhetnek elképzeléseinek, akkor javasoljuk, hogy ajánlatkérés helyett látogasson el bemutatótermünkbe. 

Egy télikert ugyanis biztosan nem az a termék, aminek megvásárlásáról csupán egy ajánlatiár és az internetes információk alapján dönteni lehetne. Ha Ön nem csak az árra kíváncsi, hanem arra is, hogy mit kap a pénzéért és az valóban alkalmas lesz-e a tervezett használatra, akkor szánja rá az időt és látogasson el bemutatótermünkbe. 

Milyen előnyöket nyújt Önnek egy bemutatótermi tanácsadás?

  • A piacvezető német Solarlux cég megosztja Önnel több mint 30 éves télikertépítés területén szerzett tapasztalatát.
  • A Solarlux által kiképzett tanácsadónk átadja Önnek az évente gyártott 2000 üvegterasz és 1000 télikert értékesítése és megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, felhívja figyelmét a vevők által leggyakrabban elkövetett hibákra.
  • Minden önteltség nélkül állítjuk, hogy a télikertek és üvegteraszok építésével kapcsolatosan, olyan információkkal tudunk szolgálni, amikhez máshol nem jut hozzá.
  • A tanácsadáson Ön saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.
  • A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 15.000,- Ft+ÁFA/óra.
  • Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványtervkészítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

Hogyan biztosíthat magának időpontot egy bemutatótermi tanácsadásra?


Egy télikert, vagy üvegterasz árajánlatának előkészítéséhez szükséges tanácsadási idő minimum 1-2 óra. Ahhoz, hogy ezt az időt csak Önre fókuszálva tudjuk eltölteni mindenképpen szükséges telefonon előzetesen időpontot egyeztetnie. Időpont egyeztetése céljából hívja alábbi elérhetőségeinket, vagy írjon e-mailt.

 Faragó Attila  Kis Attila
Faragó Attila
06-1-920-20-20
attila.farago@mantu.hu
Kis Attila
06-70-450-4780
attila.kis@mantu.hu


Helyszíni tanácsadás igénylése


Ha Ön úgy ítéli meg, hogy a termékek megismerésénél fontosabb a helyszíni megvalósíthatóság feltérképezése, vagy egyszerűen csak kényelmi okokból szeretné ezt a fajta tanácsadási szolgáltatásunkat igénybevenni, akkor erre is lehetőséget kínálunk. 

Helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat az alábbi díjazásért veheti ígénybe:

Tanácsadói díj 30km távolságon belül: 10.000,- Ft+ÁFA/ megkezdett óra (utazási idővel együtt)
Tanácsadói díj 30km távolságon felül: 10.000,- Ft+ÁFA/ megkezdett óra (utazási idővel együtt) + 120 Ft+ÁFA/km

A helyszíni tanácsadás egy bemutatótermi konzultáció igénybevétele után : INGYENES


[kalkulator]
A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től a Solarlux termékekkel kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.