Így kérhet árajánlatot egy Solarlux télikertre

Ha a weboldalunk böngészése közben megfogalmazódik Önben a gondolat, hogy a terasza beépítését a legmagasabb igényeket is kielégítő Solarlux télikerttel szeretné megvalósítani, érthető, hogy ehhez szeretné ismerni a várható beruházási költséget is. Ha nem feltétlenül ragaszkodik a prémium kategóriához, hanem a költségek szem előtt tartásával szeretne egy az Ön számára optimális minőségi megoldást találni, akkor látogasson el a terasz-megoldasok.hu weboldalunkra, ahol a Solarlux termékein kívül  számos kiváló minőségű, de alacsonyabb árfekvésű alternatívat is kínálunk. (Textilárnyékolások, textil pergolák, motoros lamellás pergolák, üveg és polikarbonát teraszfedések, stb.)

Mielőtt a számok után kutatna, érdemes szem előtt tartania, hogy a télikertek és teraszüvegezések nem polcról levehető termékek, ezért nincsen fix ára egy 4 x 5 méter alapterületű télikertnek sem. Minden Solarlux télikert egyedi tervezés alapján, konkrét vevői igényre készül. Ugyanakkor megtervezni csak akkor lehet valamit, ha az utolsó részletkérdést is tisztáztuk, hiszen ezeknek árnövelő, vagy árcsökkentő szerepe is lehet. 

Annak érdekében, hogy Ön valóban arra a termékre és kivitelre kapjon ajánlatot, amit elképzelt, akkor elengedhetetlenül szükséges egy személyes tanácsadás, konzultáció . Ezért mi mindenképpen ezt javasoljuk a továbblépésre. Ha nem tud eljönni hozzánk, akkor kövesse az alábbi útmutatónkat lépésről lépésre, így tisztában lesz a termék típusokkal és tájékoztató árainkkal, és végül eljuthat addig, hogy az ajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével írásos árajánlatot kérhessen.

Tudja már, hogy melyik Solarlux télikert típussal képzeli el a terasza beépítését?

Weboldalainkon igyekeztünk részletesen bemutatni egy télikert megépítéséhez szóba jöhető termékeket. A terasz-megoldasok.hu oldalunkon megismerheti az egyes terasz típusok előnyeit és hátrányait.

A Solarlux termékek esetében szerepeltetjük a részletes műszaki információkat, és nem utolsó sorban az egyes télikert típusok megnevezéseit, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek az ajánlatadáshoz.

A legfontosabb típusokat felsoroljuk a teljesség igénye nélkül:

  • Tetőtípusok: Akzent, Avantgard, Avalis, Acubis, Atrium
  • Hőszigetelés nélküli oldalfalrendszerek: SL20, SL20R, SL25, SL25XXL, SL45
  • Hőszigetelt oldalfalrendszerek: SL140, SL160, Ecoline, Highline, Woodline, Combiline

A Solarlux télikertekről és terasz beépítésekről a terasz-megoldások.hu weboldalunkon ill. a gyártó oldalán www.solarlux.de német, vagy angol nyelven talál további információt: 

Ha bizonytalan abban, hogy melyik télikert kivitel felel meg az Ön igényeinek, akkor ebben az anyagunkban megtalálja a főbb típusok tulajdonságait, hogy mire és mire nem tudja őket használni, valamint a hozzájuk tartozó irányárat.

A legnépszerűbb Solarlux télikertek funkciói és irányáraiEnnyi a Solarlux télikertek minimum beruházási igénye

Ha nem találta meg a legnépszerűbb típusok között azt a kivitelt, amit el tudna képzelni a teraszára, vagy más méretekben gondolkozik, akkor az alábbi ökölszabályokat tudja alkalmazni az árak meghatározásához:

Egy hőszigetelés nélküli Solarlux télikert megvalósítása, melyet keret nélküli mozgatható oldalfalakkal (2 oldalon) és üvegtető alatti árnyékolással szerelünk, és melynek mérete 15-20 m2 között van, nagyjából 8-10 millió forintos beruházási igénnyel számolható.

Egy hőszigetelt Solarlux télikert megépítése, melyet hőszigetelt toló és/ vagy harmonika ajtókkal, fix elemekkel, üvegtető feletti árnyékolással szerelünk, és melynek mérete 15-20 m2 között van, nagyjából 12-15 millió forintos beruházási igénnyel számolható.

A fentebb linkelt legnépszerűbb Solarlux télikertek anyagunkban a télikertek egyes összetevőinek irányárait is megtalálja, így az alapterület, valamint a beépítendő oldalfalak hosszának ismeretében könnyen tudja arányosítani a saját terasza méreteihez. Ezt az árat nyugodtan tekintheti nagyságrendi irányárnak, az ajánlati végösszeg nem sokban fog eltérni.


Így kérhet személyre szabott télikert ajánlatot

Ha a fentiek elolvasása után sikerült megtalálnia az Ön számára legszimpatikusabb Solarlux télikertet, és annak nagyságrendi árával is elégedett, akkor a továbbiakban a pontos igényeinek és elvárásainak felmérésével folytathatjuk a sort.

 

Ugyanis csak ezek ismeretében tudjuk pontosítani a minden részletre kiterjedő végleges műszaki megoldást, ami alapján elkezdhetjük a saját télikertjének megtervezését. Az igények és műszaki elvárások tisztázásához az alábbi lehetőségekkel élhet:

 

Személyes konzultáció a bemutatótermünkben

Minden esetben egy előzetes időpont egyeztetést követően, személyes találkozó keretében elmondjuk Önnek az összes olyan szempontot, amit figyelembe kell vennie a tervezett koncepció megvalósításához.

 

Ezen felül a kiállított és beépített minta szerkezetek, valamint egyéb szemléltető eszközök segítségével megnézheti, hogyan működnek azok a gyakorlatban, kipróbálhatja őket, meggyőződhet a minőségükről.

 

Tapasztalataink alapján a termékek testközelből való megismerése szinte kivétel nélkül segít az elképzelések pontosításában, sőt olykor azok gyökeres átformálásban. Ezért mindenképpen ezt tartjuk a leghatékonyabbnak az ajánlata előkészítéséhez.


Milyen előnyöket nyújt Önnek egy bemutatótermi tanácsadás?

  • A tanácsadáson Ön a saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.
  • A Solarlux által kiképzett tanácsadónk átadja Önnek az évente gyártott 2000 üvegterasz és 1000 télikert értékesítése és megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, felhívja figyelmét a vevők által leggyakrabban elkövetett hibákra.
  • Minden önteltség nélkül állítjuk, hogy a télikertek és üvegteraszok építésével kapcsolatosan, olyan információkkal tudunk szolgálni, amikhez máshol nem jut hozzá.
  • A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 30.000,- Ft+ÁFA
  • Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványtervkészítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégánkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

Időpontegyeztetés: Barton Zoltán +36/30-514-6787 - telikert@mantu.hu

Bemutatótermünk címe:
1139 Budapest, Röppenttyű u. 73/A
Nyitvatartás: H-CS 8-17 óráig, P 8-14 óráig

A hatályos intézkedéseknek megfelelően a m2 alapú ügyfélfogadás bemutatótermünkre is érvényes, így kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján tudjuk fogadni Önt. Időpont egyeztetéshez kérjük, hogy az alábbi telefonszámokat, vagy email címeket használja. Köszönjük! 


Személyes konzultáció Önnél

Ha Önnek bőven elegendő, amennyit a termékekről a weboldalainkon látott, és egyből konkrét tanácsokat szeretne kapni az Önnél kivitelezhető lehetőségekről, akkor ezt a szolgáltatásunkat költségtérítés ellenében veheti igénybe az alábbi díjszabás szerint:

Tanácsadói díj 50km távolságon belül: 30.000,- Ft+ÁFA
Tanácsadói díj 50km távolságon felül: 50.000,- Ft+ÁFA

Kérjük írjon egy emailt a telikert@mantu.hu címre, adja meg telefonszámát, amin az időpont és a cím egyeztetésével kapcsolatban visszahívhatjuk.

Személyes konzultáció egy referencia helyszínen

Szeretne megnézni egy már telepített Solarlux télikertet? Erre is van lehetősége! Igaz, ezt  elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha már rendelkezik személyre szabott árajánlattal, de legalábbis konkrét elképzeléssel, és szeretne meggyőződni arról, hogy az általunk képviselt minőség a gyakorlatban hogyan valósult meg.

Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen élményt nyújt egy már felépített Solarlux télikert, és szívesen meginna velünk egy csésze kávét, miközben megmutatjuk a termékek működését és legfontosabb előnyeit, akkor válassza ezt a típusú konzultációt.

A szolgáltatás igénybevételére kizárólag egy személyre szabott árajánlat birtokában van lehetőség előzetes időpontegyeztetés után. A referencia helyszínek Budapest 50 km-es körzetén belül, vagy a Solarlux Németországban levő Melle-i központjában találhatóak. (A helyszín termékfüggő.)

Igényét a személyre szabott ajánlatának számára hivatkozva tudja jelezni az Ön Solarlux tanácsadójánál.

Árajánlat kérése emailben

Ezt a megoldást elsősorban azoknak ajánljuk, akik már kiforrott elképzeléssel rendelkeznek. Az ajánlatkéréseket kizárólag az alábbi linken elérhető kitöltött formanyomtatványokon tudjuk fogadni. Ennek teljes körű kitöltése elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldásra készítsük el ajánlatunkat.

Az ajánlatkérő sablonokat egy rövid regisztráció után tudja letölteni. Ezt követően e-mailben küldjük meg Önnek az ajánlatkérő sablon letöltési linkjét, melyben további információkat talál az ajánlatkérés menetét illetően. A telefonszáma megadásával lehetőséget teremt arra, hogy szükség esetén kollégánk az igények pontosítása végett telefonon is fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Mi a teendője ezután? A kitöltött ajánlatkérő sablont, a rajzolt mellékletet (amennyiben van), illetve 2-3 fotót a helyszínről emailben legyen szíves elküldeni a telikert@mantu.hu email címre.A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket és ajánlatot fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től és szerződött Viszonteladóitól a Solarlux termékekkel kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

Reméljük, hogy a fenti lehetőségek közül sikerül megtalálnia az Önnek leginkább megfelelő megoldást, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a boldog Solarlux télikert tulajdonosok népes táborában köszönthetjük.