ECOLINE és HIGHLINE alumínium harmonika ajtók

A Solarlux 2017-ben ezzel a két modelell forradalmasította a harmonika ajtók gyártását. Minden eddiginél jobb hőszigetelés, kisebb látható keretszélességek és nagyobb működési biztonság jellemzik az új terméket.

A hamonika nyílászárók R.evolúciója


ecoline.jpg

SOLARLUX Highline alumínium nyílászáró

Hol alkalmazhatja?


Nézze meg videónkat a harmonika falak sokoldalú felhasználási lehetőségeiről! Választható méretek


Az ECOLINE és a HIGHLINE típusokkal minden eddigénél nagyobb nyílászáró méreteket valósíthat meg. Még nagyobb nyílászáró magaságokat, még nagyobb szárnyméreteket, akár 3,5 m elem magasságot és 1,1 m szárnyszélességet. Az ECOLINE beépítési mélysége 67 mm, a HIGHLINE típusé pedig 84 mm.

Egy rendszer - szinte korlátok nélküli tervezési szabadsággal


Minden eddiginél nagyobb szabdságot kínál a formai megvalósítás terén. Hála a tökéletes technikának az új harmonika ajtó szinte minden építési szituációra kínál megoldást. Bővíthető felülvilágítóval, fix és bukó-nyíló szárnyakkal és sarokelemekkel. A sorolt elemeknél tapasztalható nagy keretszélességek már a múlthoz tartoznak, mert az új Solarlux harmonika ajtók már egyetlen keretben elhelyezhetőek, mely minden eddiginél keskenyebb keretszélességeket eredményez. Külön említést érdemel a maradó oszlop nélküli sarkon át történő nyitási mód lehetősége.

nyitsi_lehetsgek.jpg

Üvegezési opciók , hőszigetelési értékek


Az ECOLINE alumínium szárnyai 5-36 mm üvegvastagságot, 90 kg szárnysúlyig tesznek lehetővé. A HIGHLINE típusnál 22-62 mm üvegvastagságot alkalmazhatunk, 110 kg szárnysúlyig. A hőszigetelési értekek ezzel korábban elképzelhetetlen szintre emelkednek. Az ECOLINE hőszigetelési értéke Uw=1,1 W/m2K, a HIGJLINE hőszigetelési értéke pedig Uw=0,9 W/m2K.

Az ECOLINE és HIGHLINE alumínium nyílászárók műszaki részletei


A SOLARLUX 30 éves gyártási tapasztalatának minden fortélya egyetlen termékben egyesül. Tökéletes funkcionalitás, a legkeskenyebb profilszélességek, a legjobb hőszigetelési érték, határtalan kiviteli variációk: Az új harmonika ajtó egyesíti a filigrán designt és a tökéletes technikát. A mindössze 99mm széles szárrnysorolások ellenére a az új harmonika ajtó jobb statikai értékekkel és jobb hőszigeteléssel bír az elődjeihez képest. Ennek központi eleme az új bionicTURTLE®  - egy egyedülálló műszaki részletekkel bíró multifunkcionális szigetelő keret.

schmale-ansichtsbreite-fluegelstoss-faltwand.jpg
Szárnyak csatlakozása

A mindössze 99 mm széles szárny csatlakozás egy extrém kecses designt kölcsönöz a harmonika ajtónak.
 
bodenschiene-glas-faltwand-barrierefrei.jpg
Alacsony küszöb

A lapos küszöbmegoldás akadálymentes közlekedést tesz lehetővé a DIN 18040 szerint. A 29 mm magas padlósín beépíthető teljesen szintben (0 mm) vagy 14 mm-es kiállással.
 
faltwand-justierung-justierprofil.jpg
Kiegyenlítő profil

Az oldalsó kiegyenlítő profil lehetővé teszi a beépítési-, és szárnyméretek tűrési toleranciáinak egyszerű és gyors kiegyenlítését. A szárnyak szélességi beállítását a tokkereten végezhetjük el, így nem kell minden egyes szárnyat egyesével állítani. Ezáltal a szárnyak közötti tömítések feszítése mindenhol azonos, ami a legjobb hőszigetelést eredményezi.
 
solarlux_prinbilder_040_laufwagen13.jpg
Futó görgők

A kétsoros gördülőcsapágyazott futógörgők könnyű és csendes mozgatást tesznek lehetővé. A magassági állítás a helyszínen végezhető. Az optimáli súlyeloszlás nagy szárnysúlyokat tesz lehetővé. Az egész rozsdamentes görgőtechnika nem igényel karbantartást és teljesen kopásmentes.
 
solarlux_prinbilder_050_verriegelung.jpg
Záródás


A Solarlux saját fejlesztésű zárószerkezete 24 mm mélyen zár a szárnyban lefelé és felfelé is. A zárási biztonság növelhető Read relével és rejtett kábelvezetéssel, valamint RC2 kivitellel.


 
solarlux_prinbilder_070_mittelband1.jpg
Rejtetten elhelyezkedő szárnyközpontosítás

A rejtetten elhelyezkedő szárnyközpontosítás egysége sés homogén megjelenést tesz lehetővé, miáltal csak a felső és az alsó pántok láthatóak. Központosítja a szárnyak egymáshoz való illeszkedését, konstans feszítést ad a tömítéseknek és azonos rést biztosít a szárnyak és a keret között. További előnye ennek az egy síkba eső tömítési sík.
   Hogyan működik? Nézze meg videónkat!

Milyen árral kalkuláljon?


A Solarlux Ecoline üveg harmonika fal fogyasztói ára nagyságrendileg bruttó 650-700 ezer Ft/folyóméter áron kalkulálható. Vagyis egy 4000mm széles és 2400mm magas Ecoline üvegfal bruttó ára 2,6-2,8 millió Ft körül alakul. 

További információért és műszaki segítségért keressen minket e-mailen, telefonon vagy látogasson el bemutatótermünkbe.