Kiváló minősítést kaptak a Solarlux télikertjei

2016-09-06

A Focus Money gazdasági magazin "Üvegpalotában lakni” elnevezésű tesztjében vezető német télikertgyártókat vizsgált, melyen a Solarlux KIVÁLÓ minősítést kapott.

Mit vizsgáltak?

A tesztek során nem csak a termék minőségi paramétereit vizsgálták, hanem értékelést kapott a

  • korrektség
  •  az ár-érték arány,
  • a tervezés és a tanácsadás
  • a szerelés és a szerviz is.

A Solarlux minden vizsgált kategóriában a legjobb minősítést kapta.

A teszt eredménye egyszerre több szempontból is sokatmondó: „A SOLARLUX télikerteknek nem csak a minősége, de a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonala is a csúcskategóriába tartozik”- nyilatkozta a cég alapító tulajdonosa Herbert Holtgreife a díjátadó után.

Elmondta még, hogy egy télikert építése során számos szempontot kell figyelembe venni, ami miatt nem lehet a döntéseket kizárólag a terméktulajdonságokra alapozni.

Éppen ezért egy télikert jóságának a megítéléséhez szükséges az egyéb mérőszámok, mint pl. a kapcsolódó szolgáltatások, a tervezés és a tanácsadás figyelembevétele is.

Csak ezek együttes megléte biztosítja  egy télikertnek a kiváló minőséget és az értékállóságot.

A kutatás

A Focus Money gazdasági magazin a független, kölni székhelyű Analyse Institut Cervice Value céget bízta meg a kutatás lefolytatásával.

A vizsgálat során törekedtek arra, hogy a vizsgálati eredmények elsősorban a vásárlók véleményén alapuljon, ezért országszerte 1450 ingatlantulajdonost kérdeztek meg a tapasztalataikról.

Éppen ezért különösen sokra tartja Holtgreife úr a Focus Magazin által közölt eredményeket. „Számos gyártó kínálja a termékeit a piacon. Ez nagyban megnehezíti a vásárlók dolgát a döntésben. Az ilyen független kutatások pedig sokszor segíthetik a őket a számukra legjobb döntés meghozatalában.”

Teszteredmény – „kiváló”

A vásárlók a következő szempontokat értékelték: korrekt gyártó, korrekt tervezés és tanácsadás, korrekt szállítás és szerelés, korrekt ár-érték arány. A Solarlux télikertjei minden értékelési szempontnál a KIVÁLÓ minősítést kapták.

A teszt részletes eredményeiről bemutatótermünkben személyesen tájékozódhat.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Télikert témában
Különleges erkélyajtók, egyedi teraszbeépítések- VIDEÓ
2016-04-04

Különleges erkélyajtók, egyedi teraszbeépítések- VIDEÓ

Sok érdeklődőnk kéri, hogy mutassuk meg egyszerűen a Solarlux nyílászárók működését. Végre elkészült szinkronizált videónk, amiből néhány perc alatt megtudja, miben rejlik zsenialitásuk.

Olvasson tovább
Esettanulmány- Házbővítés télikerttel
2014-04-03

Esettanulmány- Házbővítés télikerttel

Mindig nagy öröm, amikor egy régi családi ház megújul. Ilyenkor lehetőség van a régóta megfogalmazott vágyak megvalósítására is. Így történt ez, ebben az esetben is.

Olvasson tovább
Modern teraszbeépítések -Télikertek és üvegteraszok
2014-04-17

Modern teraszbeépítések -Télikertek és üvegteraszok

Egy télikert vagy üvegház sokféle lehet. A Solarluxnál számtalan tetőforma és alaprajzi kivitel közül választhatunk. Az alábbiakban a legfőbb tulajdonságokat és funkciókat foglaltuk csokorba.

Olvasson tovább