Kiváló minősítést kaptak a Solarlux télikertjei

2016-09-06

A Focus Money gazdasági magazin "Üvegpalotában lakni” elnevezésű tesztjében vezető német télikertgyártókat vizsgált, melyen a Solarlux KIVÁLÓ minősítést kapott.

Mit vizsgáltak?

A tesztek során nem csak a termék minőségi paramétereit vizsgálták, hanem értékelést kapott a

  • korrektség
  •  az ár-érték arány,
  • a tervezés és tanácsadás
  • a szerelés és a szerviz is.

A Solarlux minden vizsgált kategóriában a legjobb minősítést kapta.

A teszt eredménye egyszerre több szempontból is sokatmondó: „A SOLARLUX télikerteknek nem csak a minősége, de a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonala is a csúcskategóriába tartozik”- nyilatkozta a cég alapító tulajdonosa Herbert Holtgreife a díjátadó után.

Elmondta még, hogy egy télikert építése során számos szempontot kell figyelembe venni, ami miatt nem lehet a döntéseket kizárólag a terméktulajdonságokra alapozni.

Éppen ezért egy télikert jóságának a megítéléséhez szükség egyéb mérőszámok, mint pl. a kapcsolódó szolgáltatások, a tervezés és a tanácsadás figyelembevételére is. Csak ezek együttes megléte biztosítja ugyanis egy télikertnek a kiváló minőséget és értékállóságot.

A kutatás

A Focus Money gazdasági magazin a független, kölni székhelyű Analyse Institut Cervice Value céget bízta meg a kutatás lefolytatásával.

A vizsgálat során törekedtek arra, hogy a vizsgálati eredmények elsősorban a vásárlók véleményére alapuljon, ezért országszerte 1450 ingatlantulajdonost kérdeztek a meg a tapasztalataikról.

Éppen ezért különösen sokra tartja Holtgreife úr a Focus Magazin által közölt eredményeket. „Számos gyártó kínálja termékeit a piacon. Ez nagyban megnehezíti a vásárlók dolgát, hogy egyik vagy másik gyártó mellett tegyék le voksukat. Az ilyen független kutatások sokszor segíthetik a vásárlók döntéseit.”

Teszteredmény – „kiváló”

A vásárlók a következő szempontokat értékelték: korrekt gyártó, korrekt tervezés és tanácsadás, korrekt szállítás és szerelés, korrekt ár-értékarány. A Solarlux télikertjei minden értékelési szempontból a KIVÁLÓ minősítést kapták.

A teszt részletes eredményeiről bemutatótermünkben személyesen tájékozódhat.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Télikert témában
Lehet-e virágot tartani egy télikertben?
2015-05-25

Lehet-e virágot tartani egy télikertben?

A legtöbb télikert utáni érdeklődő az elsők között teszi fel ezt a kérdést. Pedig ez az a kérdés, amire szinte lehetetlen válaszolni. Kíváncsi rá, hogy miért?

Olvasson tovább
Meghívjuk a Solarlux bemutatótermébe
2016-10-25

Meghívjuk a Solarlux bemutatótermébe

Jöjjön el egy lélegzetelállító utazásra a Solarlux 3000 m2-es télikert kiállító termébe. A technika segítségével beleülhet minden Solarlux télikertbe és áthaladhat minden Solarlux harmonika ajtón. Ne késlekedjen, indulás!

Olvasson tovább
Télikertépítés - az ötlettől a megvalósulásig
2015-10-21

Télikertépítés - az ötlettől a megvalósulásig

Egy télikert építését rendszerint nem hirtelen ötlettől vezérelve valósítjuk meg. Az alábbiakban bemutatjuk milyen lépéseken át jutunk el az ötlettől a megvalósulásig.

Olvasson tovább