A jövő életstílusa

Ingyenes télikert magazin tervezgetőknek

Ötletek, tippek, megvalósulási példák


Rendelje meg itt!

Kérem, hogy az ingyenes télikert magazint küldjék el részemre az alábbi címre. A magazin megrendelése rám nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár.


RENDELÉS

 

 

Minden kert kiváló lehetőséget kínál az élettér egyéni ízlés és igény szerinti bővítésére. Sok ember nem használja ki az ajtaja előtt heverő teret, ami akár hobbycélra, akár családi összejövetelekre, akár kellemes délutáni időtöltésre rendelkezésre állna. A télikertek számtalan variációja minden kívánságot kielégít, és építészetileg minden házhoz és kerthez kiválóan integrálható.

 

Rendelje meg télikert magazinunkat és indítsa be fantáziáját!


RENDELÉS

 

A jövő életstílusa 2014

 

Mindenki maga dönti el, hogy teraszfedést, hőszigetelt télikertet, hőszigeteletlen „télikertet” (üvegházat) vagy csak egy előtetőt építsen. Aki a hűvösebb késő nyári estéken is szívesen időz családi vagy baráti társaságban a teraszon, az kellemesen megteheti ezt egy hőszigeteletlen „télikert” (üvegház) alatt. Egy üvegház megvédi a kerti bútorokat ugyanúgy, mint a hidegtől és széltől fázó vendégeket.

Amikor az időjárás ősszel és télen hűvösebbre és szürkébbre fordul, akkor a lakótérbővítés praktikus változata egy télikert, ami bármely időjárás mellett és egész éven át biztosítja a megnagyobbított életteret. Mindegy, hogy kinn fagy vagy hó esik, a télikert melegében mindenki kellemesen érezheti magát. Élvezhetjük a minket körülölelő táj közelségét éppúgy, mint a felettünk ragyogó csillagokat.

 

 

 Rendelje meg télikert magazinunkat és indítsa be fantáziáját!

 

RENDELÉS


Egy teraszfedéssel, egy üvegházzal vagy egy télikerttel a természet állandó közelségét biztosítja családja számára. Akinek csak egyszer is megadatik egy teraszfedés előnyeinek élvezete, az soha többé nem akar lemondani erről a luxusról és folyamatosan az üvegházzá vagy télikertté való továbbővítést tervezgeti.

 

Kérdése van? Szeretne többet tudni a télikertekről és teraszfedésekről?


Akkor írjon nekünk vagy vegyen részt egy kötetlen beszélgetésen, ahol szaktanácsadóink további információval láthatják el. Ha van fotója a házáról és a kertjéről, ha vannak építésztervei, akkor hozza el azokat magával. Ha új házat épít vagy tervez, hozza el építésztervezőjét, hogy közösen találhassuk meg az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

 

 

Kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi nyilatkozat