Mitől egyedülállóak és különlegesek a Solarlux télikertek, üvegteraszok és teraszfedések?


Mindent egy kézből


Annak, aki nem ismeri az alumínium télikertek gyártásának folyamatát bizonyára magyarázatra szorul a fenti kijelentés rendkívüli fontossága.

Az alumínium télikertek gyártása és értékesítése 6 fő részfeladatra osztható:

  1. Profilfejlesztés és profil gyártás
  2. Termékfejlesztés
  3. Télikert tervezés
  4. Télikert gyártás
  5. Értékesítés
  6. Szerelés és szervíz

sdl_avantgard_tlikert.jpgA legtöbb télikert gyártó a fentiek közül rendszerint csak a 3-6 feladatokat látja el, de még az is előfordul nagyobb gyártók esetén, hogy a tervezés és gyártás különválik az értékesítéstől és a szereléstől. Ez azt jelenti, hogy a termék (a télikert) tervezése különválik az alapanyag (az alumínium profilok) fejlesztésétől és tervezésétől. Ezek a gyártók kimennek a piacra és vásárolnak az ott található nagy alumínium gyártók termék-kínálatából. Vagyis azt veszik, ami kapható és nem mindig azt, amire szükségük van. Hiszen az ő egyedi igényük túlságosan kicsi ahhoz, hogy a nagy profilgyártók minden egyedi igényhez alkalmazkodjanak és kielégítsék azt.

Egészen más a helyzet a Solarlux esetén. Az évente legyártott 2500 üvegterasz és közel 1000 télikert már elegendő mennyiséget jelent ahhoz, hogy a Solarlux saját profilt fejlesszen és gyártasson. Ezáltal a télikert gyártás mind a 6 részfeladata egy kézben összpontosul, így az egyes részterületek tapasztala és tudása is egy kézben marad, ami a vevői igények magasabb szintű kiszolgálását teszi lehetővé. Ez a gyártási volumen 10-20 szorosa egy átlagos nagyságú gyártó által gyártott mennyiséghez viszonyítva, ami a tapasztalat és tudás rendkívüli koncentrációját teszi lehetővé.

100 % Made in Germany
 


Sőt az értékesítés is franchise jellegű rendszerben történik. A Solarlux kiemelt partnerei (un. Aktív Partnerek), így a Mantu Ajtóstúdió is,  maximális műszaki és technológiai támogatást kapnak az értékesítésben a Solarluxtól. Ez jelenti a vevő garanciáját, hogy akár Németországban, akár az Egyesült Államokban vagy a Közel-Keleten, vagy éppen Budapesten vásárol ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást kapja.

Forradalmi télikert koncepció


A Solarlux egy alig 30 éves múltra visszatekintő vállalkozás, amely mégis napjaink talán a legdinamikusabban fejlődő télikertgyártója, évente 10-15%-os növekedéssel.

Mi a siker titka?

A kiváló termékminőség és a magas színvonalú szolgáltatások nyilván elengedhetetlenül szükségesek. De van még valami, amiben a Solarlux kiemelkedik a többi gyártó közül. Mégpedig a télikertek és üvegteraszok oldalfalait maximálisan nyithatóvá tevő, a Solarlux által kifejlesztett és szabadalmaztatott mobil üvegfalrendszerek és harmonika ajtók.

Minden Solarlux télikert és üvegterasz tervezésekor törekszünk arra, hogy a használhatóságot a lehető leghosszabbra nyújtsuk. Így természetesen szükség van egyrészt a tavaszi és őszi hónapokban a szoláris nyereség maximális kihasználására (nagy üvegfelületek, zárható oldalfalak), míg a nyári melegben pedig a tökéletes árnyékolásra és átszellőzésre (100%-ban nyitható oldalfalak).

nyitott_oldalfalak_a_solarlux_telikertben.jpg  atszelloztetett_solarlux_uvegterasz.jpg
Nyitott télikert SL 80 harmonika falakkal Nyitott üvegterasz SL 25 üvegfallalA fenti megoldással a Solarlux valóban olyan télikertet alkotott, amely az év 365 napján (üveteraszok esetén 250-270 napon át) használható.

Egyediség


A Solarlux télikertek és üvegteraszok egy további kiemelkedő tulajdonsága az egyediség. Szinte nincs olyan forma, olyan méret, olyan vevői elképzelés, amit ne lehetne megvalósítani. De ami fontos ebben az az, hogy mindez nem a kísérletezés és prototípus gyártás jegyében. Sőt!

Minden egyes télikertet megterveznek és statikailag ellenőriznek a Solarlux mérnökei. Az egyedi gyártmányokat pedig egytől egyig felépítik és összeszerelik a Solarlux üzemében, így garantálva, hogy az mindenben megfelelő és a vevő megelégedésére szolgál majd.

TÉLIKERT – ÜVEGTERASZ – TERASZFEDÉS


A SOLARLUX – az Ön megbízható partnere