A jövő életstílusa magazin

Ingyenes télikert magazin tervezgetőknek

Ötletek, tippek, megvalósulási példák

 


a_jovo_eletsilusa_2014.pngMinden kert kiváló lehetőséget kínál az élettér egyéni ízlés és igény szerinti bővítésére. Sok ember nem használja ki az ajtaja előtt heverő teret, ami akár hobbycélra, akár családi összejövetelekre, akár kellemes délutáni időtöltésre rendelkezésre állna. A télikertek számtalan variációja minden kívánságot kielégít, és építészetileg minden házhoz és kerthez kiválóan integrálható.

 

Rendelje meg télikert magazinunkat és indítsa be fantáziáját!


A magazin teljesen ingyenes
. A szakértőinkkel azonban nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy a Jövő Életstílusa Magazin hasznos olvasmány legyen. Ezért szeretnénk egy kis segítséget kérni Öntől a további munkánkhoz. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésével segíthet bennünket a várható építkezési, felújítási trendek megismerésében. Segítségét előre is köszönjük!

A kérdések megválaszolása nem feltétele a magazin megküldésének, azt mindenképpen biztosítjuk Önnek. Ezért kérjük, hogy csak a valóságnak megfelelően válaszoljon.

 


Köszönjük segítségét!. Most pedig kérjük, adja meg adatait, hogy elküldhessük Önnek a magazint.

Milyen költségvetésű beruházást tervez (maximum)? 

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től a Solarlux termékekkel kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.
Adatvédelmi nyilatkozat