acubis-telikert-sl25-lapozhato-oldalfalakkal

Acubis télikert SL25 lapozható oldalfalakkal

Alumínium vázas lapos üvegtető keret nélküli lapozható üvegfallal

Az Acubis egy lapostetős megjelenésű,  alumínium vázas üvegtető belső szarukkal. Kiválóan alkalmazható a modern építészet kubista formavilágához, valamint ott, ahol az épület alacsony ereszmagassága (2,60-2,80 m) nem teszi lehetővé a konzoltetők (fél nyeregtetők) beépítését. Szabadonálló kivitelben is megépíthető akár a kerti grillező, vagy a medence mellé.

A télikert lábai igény szerint állhatnak a sarkokon, de akár behúzva az eresz alá is, ha a közlekedési irányok vagy az oldalfalak mozgatása ezt követelik meg. Sőt, a lábak pozíciója lehet az eresz síkján kívül is, így akár 10 m-es szakaszok nyitása is megoldható egy szerkezettel, akkor is ha szükség van kb. 4 méterenként köztes lábakra.

A maximális tetőszélesség 9 m, a maximális tetőmélység 4,3 m lehet. Nyeregtetős kivitelben a tetőmélység elérheti a 7-8 m-t is. A tetőrendszer szaruiba belső LED világítás kérhető. A tetőrendszer árnyékolását belső árnyékolóval valósítjuk meg.

A mobil oldalfalakat keret nélküli SL 20 típusú tolható vagy SL25 típusú lapozható egyrétegű üvegezéssel kérheti.

Használhatóság

szélvédelem nem fűthető
eső elleni védelem nem temperálható
szoláris nyereség nem hőszigetelt
napsugárzás elleni védelem nincs légzárás
a lapozható üvegfallal 100 %-ban nyitható nem alkalmas lakótéri
használatra
nem alkalmas a virágok
téli tárolására

 

Solarlux Acubis üvegterasz ára

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

ACUBIS tetőszerkezet: 5.500.000,- Ft -tól
SL25 lapozható üvegfal (3,5 m) : 1.600.000,- Ft -tól
SL25 lapozható üvegfal (4 m) : 1.750.000,- Ft -tól
SLM 200 üveg alatti árnyékoló: 990.000,- Ft -tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb. 9.840.000,- Ft -tól

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.