Multifunkciós terek

2017-09-07

A konyha, az étkező vagy a nappali magától értetődő helyiségei egy családi háznak. De ugyanígy elvárás egy olyan terasz megépítése, ahol összejöhet a család, fogadhatjuk a barátainkat vagy egyszerűen csak pihenhetünk, relaxálhatunk.

Joggal vetődik fel a kérdés, hogy létrehozhatunk-e olyan tereket, amelyek megfelelnek a fent felsorolt valamennyi célnak és évszaktól vagy alkalomtól függően többféle funkciót is betölthetnek.

A Solarlux üvegtetői és télikertjei a saját fejlesztésű harmonika nyílászárókkal megteremtik a lehetőségét a helytakarékos építkezésnek. Képgalériánkban többféle megoldást és ötletet is felvillantunk.

További információkért keresse értékesítőinket.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Télikert témában
Purista gastronómia rugalmas térbővítéssel
2016-07-01

Purista gastronómia rugalmas térbővítéssel

Az egész épület homlokzatot nyithatóvá tevő télikert koncepció rugalmas vendégtér bővítési lehetőséget és szinte egész éven át tartó használhatóságot biztosít.

Olvasson tovább
Horizontális és vertikális üvegfelületek hőhídmentes csatlakoztatása
2014-03-17

Horizontális és vertikális üvegfelületek hőhídmentes csatlakoztatása

A hőszigetelt üvegtetők és homlokzati nyílászárók kombinációjával létrehozott lakótérbővítések egyik legkényesebb pontja a csatlakozások és illesztések hőszigetelésének hatékonysága, melyek tervezése még a gyakorlott építész számára is fejtörést jelent.

Olvasson tovább
Szélvédett erkélyek kialakítása
2014-11-17

Szélvédett erkélyek kialakítása

A lakásvásárlási döntési szempontok között sokszor fontos szerepet játszik, van-e a lakás-hoz olyan erkély, ahová esetleg kiülhetünk este borozgatni vagy beszélgetni. Kérdés csak az, hogyan tudjuk védeni magunkat az időjárási körülményektől?

Olvasson tovább