Multifunkciós terek

2017-09-07

A konyha, az étkező vagy a nappali magától értetődő helyiségei egy családi háznak. De ugyanígy elvárás egy olyan terasz megépítése, ahol összejöhet a család, fogadhatjuk a barátainkat vagy egyszerűen csak pihenhetünk, relaxálhatunk.

Joggal vetődik fel a kérdés, hogy létrehozhatunk-e olyan tereket, amelyek megfelelnek a fent felsorolt valamennyi célnak és évszaktól vagy alkalomtól függően többféle funkciót is betölthetnek.

A Solarlux üvegtetői és télikertjei a saját fejlesztésű harmonika nyílászárókkal megteremtik a lehetőségét a helytakarékos építkezésnek. Képgalériánkban többféle megoldást és ötletet is felvillantunk.

További információkért keresse értékesítőinket.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Télikert témában
Purista gastronómia rugalmas térbővítéssel
2016-07-01

Purista gastronómia rugalmas térbővítéssel

Az egész épület homlokzatot nyithatóvá tevő télikert koncepció rugalmas vendégtér bővítési lehetőséget és szinte egész éven át tartó használhatóságot biztosít.

Olvasson tovább
Hóteher figyelembevétele üvegtetőkön
2015-09-15

Hóteher figyelembevétele üvegtetőkön

Nem vitás, hogy a teraszfedések, ill. üvegtetők tervezésének egyik sarkalatos pontja a hóteher figyelembevétele. A mértékadó terhelés értelmezése azonban nem mindig egyértelmű.

Olvasson tovább
Horizontális és vertikális üvegfelületek hőhídmentes csatlakoztatása
2014-03-17

Horizontális és vertikális üvegfelületek hőhídmentes csatlakoztatása

A hőszigetelt üvegtetők és homlokzati nyílászárók kombinációjával létrehozott lakótérbővítések egyik legkényesebb pontja a csatlakozások és illesztések hőszigetelésének hatékonysága, melyek tervezése még a gyakorlott építész számára is fejtörést jelent.

Olvasson tovább