kerjen-ajanlatot-telikert-megoldasainkra
 • Nyitólap
 • Kérjen ajánlatot télikert megoldásainkra!

Kérjen ajánlatot télikert megoldásainkra!

Így kérhet árajánlatot egy Solarlux télikertre

Ha a weboldalunk böngészése közben megfogalmazódik Önben a gondolat, hogy terasza beépítését a legmagasabb igényeket is kielégítő Solarlux télikerttel szeretné megvalósítani, érthető, hogy ehhez szeretné ismerni a várható beruházási költséget is.

Ha nem feltétlenül ragaszkodik a prémium kategóriához, hanem a költségek szem előtt tartásával szeretne egy az Ön számára optimális minőségi megoldást találni, akkor látogasson el a terasz-megoldasok.hu weboldalunkra, ahol a Solarlux termékein kívül számos kiváló minőségű, de alacsonyabb árfekvésű alternatívát is kínálunk. (Textilárnyékolások, textil pergolák, motoros lamellás pergolák, üveg és polikarbonát teraszfedések, stb.)

Mielőtt a számok után kutatna, érdemes szem előtt tartania, hogy a télikertek és teraszüvegezések nem polcról levehető termékek, ezért nincsen fix ára egy 4 x 5 méter alapterületű télikertnek sem. Minden Solarlux télikert egyedi tervezés alapján, konkrét vevői igényre készül. Ugyanakkor megtervezni csak akkor lehet valamit, ha az utolsó részletkérdést is tisztáztuk, hiszen ezeknek árnövelő, vagy árcsökkentő szerepe is lehet.

Annak érdekében, hogy Ön valóban arra a termékre és kivitelre kapjon ajánlatot, amit elképzelt, akkor elengedhetetlenül szükséges a személyes tanácsadás, konzultáció. Ezért mi mindenképpen ezt javasoljuk a továbblépéshez.

Ha nem tud eljönni hozzánk, akkor kövesse az alábbi útmutatónkat lépésről lépésre, így tisztában lesz a termék típusokkal, a tájékoztató árainkkal, és végül eljuthat addig, hogy az ajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével írásos árajánlatot kérhessen.

Személyre szabott télikert ajánlat kérése

Ha sikerült megtalálnia az Ön számára legszimpatikusabb Solarlux télikertet, és annak nagyságrendi árával is elégedett, akkor a továbbiakban a pontos igényeinek és elvárásainak felmérésével folytathatjuk a sort.

Ugyanis csak ezek ismeretében tudjuk pontosítani a minden részletre kiterjedő végleges műszaki megoldást, ami alapján elkezdhetjük a saját télikertjének megtervezését. Az igények és a műszaki elvárások tisztázásához az alábbi lehetőségekkel élhet:

Ezt a megoldást elsősorban azoknak ajánljuk, akik már kiforrott elképzeléssel rendelkeznek. Az ajánlatkéréseket kizárólag az alábbi linken elérhető kitöltött formanyomtatványokon tudjuk fogadni. Ennek teljes körű kitöltése elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldásra készítsük el ajánlatunkat.

Az ajánlatkérő sablonokat egy rövid regisztráció után tudja letölteni a kapott e-mailből, melyben további információkat is talál az ajánlatkérés menetét illetően. A telefonszáma megadásával lehetőséget teremt arra, hogy szükség esetén kollégánk az igények pontosítása végett telefonon is fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Mi a teendője ezután? A kitöltött ajánlatkérő sablont, a rajzolt mellékletet (amennyiben van), illetve 2-3 fotót a helyszínről e-mailben legyen szíves elküldeni a telikert@mantu.hu email címre.

Mezők


Minden esetben egy előzetes időpont egyeztetést követően, személyes találkozó keretében elmondjuk Önnek az összes olyan szempontot, amit figyelembe kell vennie a tervezett koncepció megvalósításához.

Ezen felül a kiállított és beépített minta szerkezetek, valamint egyéb szemléltető eszközök segítségével megnézheti, hogyan működnek azok a gyakorlatban, kipróbálhatja őket, meggyőződhet a minőségükről.

Tapasztalataink alapján a termékek testközelből való megismerése szinte kivétel nélkül segít az elképzelések pontosításában, sőt olykor azok gyökeres átformálásban. Ezért mindenképpen ezt tartjuk a leghatékonyabbnak az ajánlata előkészítéséhez.

Milyen előnyöket nyújt Önnek egy bemutatótermi tanácsadás?

 • A tanácsadáson Ön a saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.
 • A Solarlux által kiképzett tanácsadónk átadja Önnek az évente gyártott 2000 üvegterasz és 1000 télikert értékesítése és megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, felhívja figyelmét a vevők által leggyakrabban elkövetett hibákra.
 • Minden önteltség nélkül állítjuk, hogy a télikertek és üvegteraszok építésével kapcsolatosan, olyan információkkal tudunk szolgálni, amikhez máshol nem jut hozzá.
 • A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 30.000,- Ft+ÁFA
 • Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványterv készítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégánkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

Időpont-egyeztetés:

Barton Zoltán
Telefon: +36/30-514-6787
E-mail cím: telikert@mantu.hu

Bemutatótermünk:

1139 Budapest, Röppentyű u. 73/A
Nyitva tartás: H-CS: 8-17 óráig, P: 8-14 óráig
Tel: +36-1/920-2020

Szeretne megnézni egy már telepített Solarlux télikertet? Erre is van lehetősége! Igaz, ezt elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha már rendelkezik személyre szabott árajánlattal, de legalábbis konkrét elképzeléssel, és szeretne meggyőződni arról, hogy az általunk képviselt minőség a gyakorlatban hogyan valósult meg.

Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen élményt nyújt egy már felépített Solarlux télikert, és szívesen meginna velünk egy csésze kávét, miközben megmutatjuk a termékek működését és legfontosabb előnyeit, akkor válassza ezt a típusú konzultációt.

A szolgáltatás igénybevételére kizárólag egy személyre szabott árajánlat birtokában van lehetőség előzetes időpont egyeztetés után. A referencia helyszínek Budapest 50 km-es körzetén belül, vagy a Solarlux Németországban levő Melle-i központjában találhatóak. (A helyszín termékfüggő.)

Igényét a személyre szabott ajánlatának számára hivatkozva tudja jelezni az Ön Solarlux tanácsadójánál.

Ha Önnek bőven elegendő, amennyit a termékekről a weboldalainkon látott, és egyből konkrét tanácsokat szeretne kapni az Önnél kivitelezhető lehetőségekről, akkor ezt a szolgáltatásunkat költségtérítés ellenében veheti igénybe az alábbi díjszabás szerint:

 • Tanácsadói díj 50km távolságon belül: 30.000,- Ft+ÁFA
 • Tanácsadói díj 50km távolságon felül: 50.000,- Ft+ÁFA

Kérjük írjon egy emailt a telikert@mantu.hu címre, adja meg telefonszámát, amin az időpont és a cím egyeztetésével kapcsolatban visszahívhatjuk.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród