kerjen-ajanlatot-telikert-megoldasainkra
 • Nyitólap
 • Kérjen ajánlatot télikert megoldásainkra!

Kérjen ajánlatot télikert megoldásainkra!

Így kérhet árajánlatot egy Solarlux télikertre

Ha a weboldalunk böngészése közben megfogalmazódik Önben a gondolat, hogy terasza beépítését vagy lakása bővítését a legmagasabb igényeket is kielégítő Solarlux télikerttel szeretné megvalósítani, akkor érthető módon szeretné ismerni annak várható beruházási költséget is.  Ehhez azonban nem feltétlenül szükséges rögtön ajánlatot kérnie.  Első lépcsőben azt javasoljuk, hogy töltse le a Solarlux Prémium Megoldásokat bemutató ismertetőnket, melyben a különböző termékekre nagyságrendi árakat is talál. Keresse ki az Önnek funkcióban és árban is megfelelő megoldást, majd ez alapján az alábbi lehetőségek közül választva indítsa el ajánlatkérését.

SOLARLUX PÉMIUM MEGOLDÁSOK

Konkrét ajánlatkérés megfogalmazására az alábbi lehetőségeket kínáljuk Önnek:

Ezt a megoldást elsősorban azoknak ajánljuk, akik már kiforrott elképzeléssel rendelkeznek és tisztában vannak a beruházás várható nagyságrendi költségével. Az ajánlatkéréseket az alábbi űrlap kitöltése után, a szöveges mezőbe írt szöveges formátumban tudjuk fogadni. Az igény leírásakor az alábbi információkat mindenképpen írja le:

 • A választott Solarlux tető pontos típusmegnevezése (pl. ATRIUM, AKZENT stb.) és alaprajzi mérete
 • A választott Solarlux oldalfalak pontos típusmegnevezése (pl. SL20, SL25, ECOLINE) és méretük (szélesség, magasság)
 • Beméretezett helyszínrajz (szélesség, kinyúlás, ereszmagasság, falcsatlakozás magassága)
 • Igényelt árnyékolások (tetőben, oldalt, stb)
 • Világítás
 • Beruházási keretösszeg (Erre azért van szükségünk, hogy alacsony költségvetés esetén alternatív megoldásokat tudjunk ajánlani.)
 • Beméretezett helyszínrajz a jellemző méretekkel (kézzel rajzolt móricka ábra is megfelel)
 • 1-2 fotó a helyszínről
 • A tervezett megvalósítás ideje ( azonnal, fél év múlva, jövőre, bizonytalan, stb)

A telefonszáma megadásával lehetőséget teremt arra, hogy szükség esetén kollégánk az igények pontosítása végett telefonon is fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Az elkészült ajánlatot 4-5 munkanapon belül az Ön által adott e-mail címre fogjuk elküldeni.

 

Ajánlatkérés adatai[Maximális fájlméret: 10MB]

 


[Maximális fájlméret: 10MB]

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft.-től nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen ezekről az e-mailekről bármikor leiratkozhat. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

Minden esetben egy előzetes időpont egyeztetést követően, személyes találkozó keretében elmondjuk Önnek az összes olyan szempontot, amit figyelembe kell vennie a tervezett koncepció megvalósításához.

Ezen felül a kiállított és beépített minta szerkezetek, valamint egyéb szemléltető eszközök segítségével megnézheti, hogyan működnek azok a gyakorlatban, kipróbálhatja őket, meggyőződhet a minőségükről.

Tapasztalataink alapján a termékek testközelből való megismerése szinte kivétel nélkül segít az elképzelések pontosításában, sőt olykor azok gyökeres átformálásban. Ezért mindenképpen ezt tartjuk a leghatékonyabbnak az ajánlata előkészítéséhez.

Milyen előnyöket nyújt Önnek egy bemutatótermi tanácsadás?

 • A tanácsadáson Ön a saját szemével győződhet meg a mintadarabok segítségével a termékek minőségéről és ki is próbálhatja azokat.
 • A Solarlux által kiképzett tanácsadónk átadja Önnek az évente gyártott 2000 üvegterasz és 1000 télikert értékesítése és megvalósítása során szerzett tapasztalatokat, felhívja figyelmét a vevők által leggyakrabban elkövetett hibákra.
 • Minden önteltség nélkül állítjuk, hogy a télikertek és üvegteraszok építésével kapcsolatosan, olyan információkkal tudunk szolgálni, amikhez máshol nem jut hozzá.
 • A bemutatótermi tanácsadás után Ön ingyenesen jogosult igénybe venni helyszíni tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek árlista szerinti ára 30.000,- Ft+ÁFA
 • Végül, de nem utolsó sorban, minden bemutatótermi tanácsadás alapján készült árajánlathoz ingyenesen készítünk egy látványtervet. A látványterv készítés normál ára 30.000,- Ft+ÁFA.

Időpont-egyeztetés:

Barton Zoltán
Telefon: +36/30-514-6787
E-mail cím: telikert@mantu.hu

Bemutatótermünk:

1139 Budapest, Röppentyű u. 73/A
Nyitva tartás: H-CS: 8-17 óráig, P: 8-14 óráig

Szeretne megnézni egy már telepített Solarlux télikertet? Erre is van lehetősége! Igaz, ezt elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha már rendelkezik személyre szabott árajánlattal, de legalábbis konkrét elképzeléssel, és szeretne meggyőződni arról, hogy az általunk képviselt minőség a gyakorlatban hogyan valósult meg.

Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen élményt nyújt egy már felépített Solarlux télikert, és szívesen meginna velünk egy csésze kávét, miközben megmutatjuk a termékek működését és legfontosabb előnyeit, akkor válassza ezt a típusú konzultációt.

A szolgáltatás igénybevételére kizárólag egy személyre szabott árajánlat birtokában van lehetőség előzetes időpont egyeztetés után. A referencia helyszínek Budapest 50 km-es körzetén belül, vagy a Solarlux Németországban levő Melle-i központjában találhatóak. (A helyszín termékfüggő.)

Igényét a személyre szabott ajánlatának számára hivatkozva tudja jelezni az Ön Solarlux tanácsadójánál.

Ha Önnek bőven elegendő, amennyit a termékekről a weboldalainkon látott, és egyből konkrét tanácsokat szeretne kapni az Önnél kivitelezhető lehetőségekről, akkor ezt a szolgáltatásunkat költségtérítés ellenében veheti igénybe az alábbi díjszabás szerint:

 • Tanácsadói díj 50km távolságon belül: 30.000,- Ft+ÁFA
 • Tanácsadói díj 50km távolságon felül: 50.000,- Ft+ÁFA

Kérjük írjon egy emailt a telikert@mantu.hu címre, adja meg telefonszámát, amin az időpont és a cím egyeztetésével kapcsolatban visszahívhatjuk.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest