uvegteraszok

Üvegteraszok

Azoknak a megoldásoknak, amiket itt talál, az a legfőbb funkciója, hogy biztosítsák a teraszok időjárás elleni védelmét. Azért, hogy olyan huzamos tartózkodásra alkalmas épületrészt alakíthasson ki, ami védelmet nyújt az eső, a szél, valamint az erős napsugárzás ellen. Illetve a üvegteraszok esetén kedvező időjárási körülmények között a szoláris energiát is képes legyen hasznosítani.

Ezek a szerkezetek ugyanakkor se nem hőszigeteltek, se nem légzáróak, ezért nem alkalmasak a hő megtartására, így lakótérként, állandó tartózkodásra nem használhatóak.

  • Általános információk

   Ha Ön is egy ilyen típusú teraszbeépítésre gondolt, és ehhez a Solarlux kínálatából egy igazoltan magas színvonalú, prémium terméket képzelt el, akkor így érdemes hozzákezdenie a tervezéshez.

  • Tetőrendszerek

   Ha már sikerült kiválasztani a teraszfedés, vagy a teraszbeépítés funkcióját, akkor a következő felmerülő kérdés az, hogy miként lehet azt a meglévő épülethez esztétikusan és műszakilag is jól illeszteni.

  • Oldalfalrendszerek

   A Solarlux üvegtető rendszerei különböző típusú oldalfalakkal télikertekké bővíthetők. Az oldalfal típusok közös jellemzői, hogy azok kifogástalanul illeszkednek a meglévő tetőrendszerhez, azzal esztétikailag tökéletesen egy egységet alkotnak.

  • Üvegteraszok árnyékolása

   A teraszfedések és télikertek elengedhetetlen tartozéka az árnyékolás. Annyira, hogy véleményünk szerint a sarlatánság határát súrolja egy üvegtető árnyékoló nélküli ajánlata.

  • Opcionális kiegészítők télikertekhez

   A télikertekhez rendelhető opcionális kiegészítők akár felesleges luxus kiadásnak is tűnhetnek. A prémium szegmensben azonban mindenképpen érdemes ezeket számításba venni, mert ezek nélkül nem érhető el a kívánt funkcionális, vagy kényelmi eredmény.

  • Komplett hőszigetelés nélküli télikertek árai

   Természetes igény, ha tudni szeretné az Ön által elképzelt és megálmodott télikert, vagy teraszbeépítés árát, ami alapján meg tudja ítélni, hogy az belefér-e a költségvetésébe, vagy sem. Ezért beáraztunk néhány tipikus hőszigetelés nélküli Solarlux télikertet, hogy számolni tudjon velük.

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.