miert-erdemes-minket-valasztania
 • Nyitólap
 • Miért érdemes minket választania?

Miért érdemes minket választania?

Több mint 20 éve elkötelezett hívei vagyunk a minőségi nyílászárók és télikertek forgalmazásának. Soha nem kötöttünk kompromisszumot, nem próbáltuk meg a termékválasztékunkat olcsósítani és középszerű no name, vagy ne adj Isten silány termékekkel felhigítani.

Büszkék vagyunk rá, hogy azok, akik minket választanak, akár 10-15 év elteltével is elégedetten tekintenek vissza döntésükre és legtöbbjüket újra és újra visszatérő vevőként üdvözölhetjük.

Minden munkánk alapja

Ismerve a hazai kínálatot, tudjuk, hogy a Solarlux termékek nem csak minőségben, de árban is a legfelső kategóriába tartoznak. Ezért fontos kiemelnünk, hogy az alább felsorolt minőségi ismérvek mindegyike ajánlatunk részét képezi.

1. Választékunkat a Solarlux GmbH termékeiből állítjuk össze, ami egyúttal azt is jelenti, hogy minden termék Németországban készül, a Solarlux minőségbiztosítási rendszere alapján, a gyártó által garantált és igazolt minőségben, CE tanúsítvánnyal.

2. Az üvegtetők és télikertek építészetileg kritikus szerkezetek, ezért az Európai Unióban ezek tervezése és gyártása szigorú feltételekhez van kötve. Az érvényes EN1090 szabvány előírja, hogy csak a minősített gyártók építhetnek és tervezhetnek ilyen tetőket az Unió területén. Minősített gyártóként a Solarlux az általa gyártott tetőkért teljes körű felelősséget vállal és garantálja, hogy azok mindenbe megfelelnek a Magyarországon érvényes hóterhelési előírásoknak. (földfelszíni hóteher=125 kg/m2)

3. A Mantu Ajtóstúdió Kft. mögött szerződéses kötelezettséggel áll az évente több, mint 3000 üvegtetőt gyártó Solarlux GmbH, ami azt jelenti, hogy minden egyes télikert megtervezése német mérnöki munka bevonásával történik. Ugyancsak segítik a munkánkat a garanciális kötelezettségekben is, mivel teljes körű felelősséget vállalnak az általuk gyártott minőségért és szerkezetekért.

4. Végül, de nem utolsó sorban vegye figyelembe, hogy a laikus számára első látásra összehasonlítható termékek a valóságban már kevésbé hasonlíthatóak össze. Higgye el, hogy a weboldalak nem adnak hiteles információt egy télikert várható minőségéről.
Sok esetben nemcsak a termék műszaki paraméterei és jellemzői, de még a gyártó, vagy a forgalmazó kiléte is homályban marad. Éppen ezért javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen megtekintheti a kiállított mintadarabokat és szakszerű tájékoztatást kaphat ahhoz, hogy valóban megalapozott döntést hozzon.

Érdeklik a lehetőségek?

Ha sikerült megtalálnia az Ön számára legszimpatikusabb Solarlux télikertet, kérjen tőlünk ajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez »
 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.