SOLARLUX SL20e és SL 22 eltolható üvegfalak üvegteraszokhoz

Szeretné már a kora tavaszi napokat is a teraszon tölteni kiszabadulva a tél komorságából?

Mit szólna, ha egy hirtelen kerekedő szélvihar sem zavarná meg a délutáni teázgatást?

Netán az oldalról becsapódó eső elől szeretne védelmet találni?

 

Ne várjon tovább, döntsön a SOLARLUX eltolható üvegfalai mellett. Kiváló megoldás üvegteraszok és épített ereszaljak, teraszbeugrók lezárására.

 

Nézze meg, hogyan működik!

 


Választható méretek


A Solarlux SL20e egy alul támasztott tolható üvegfalrendszer, mely 10 m szélességig és 2,6m magasságig bármilyen méretben rendelhető.


A SOLARLUX SL 22 egy függesztett tolható üvegfalrendszer, mely 5,3 m szélességig és 3,0m magasságig bármilyen méretben rendelhető.

 

 SL20e tolható üvegfal kialakítása  SL22 tolható üvegfal kialakítása
 SL20e tolható üvegfal kialakítása  SL22 tolható üvegfal kialakítása
A felső szárnykeret akár 20mm-es toleranciahatárral rendelkezik, ezáltal a szerkezet a födém nagyobb mértékű elmozdulása esetén is működőképes marad. A kiváló minőségű pontmegfogásos görgős csap hangtalan és könnyed mozgatást biztosít a traverzen.


Választható kiviteli lehetőségek


2, 3, 4, vagy 5 sínes kivitel, jobbra, vagy balra eltolható változatokban.

 

 SL20e tolható üvegfal kivitelei  SL22 tolható üvegfal kivitelei
 SL20e tolható üvegfal kivitelei
SL22 tolható üvegfal kivitelei

 

A SOLARLUX tolható üvegfalak műszaki részletei és előnyei

 

A rendkívül keskeny profilok, a mindössze 4mm vastag véglezárókkal rendkívül filigrán megjelenésűek és maximális átláthatóságot biztosítanak.

 

 

Minimális profilszélesség

 


Minimális profilszélesség Az építési tűrések és az épületmozgások kiegyenlítésére, a futógörgők kiszerelés nélkül is állíthatóak.


 

Magasság állítási lehetőség

 


Magassági állítási lehetőség 

 

 

A nemesacélból készült futógörgők és a nemesacél sínfelület a szárnyaknak könnyű, és csendes mozgatást valamint hosszú élettartamot garantál.

 

 

Könnyed mozgatás

 


Könnyed mozgatás Az 5 pályáig kiépíthető, padlóra szerelhető lapos sín szinte akadálynélküli közlekedést tesz lehetővé. Süllyesztett változatban gondoskodni kell a vízelvezetésről.


 

Futósín variánsok

 

Futósín variánsok


Opcionálisan rendelhető kiegészítők

  • fogantyúk a mozgatáshoz
  • zárhatóság belülről
  • zárhatóság kívülről és belülről
  • oldalsó szőrkefe az üveglapokra

Beépítési szituációk SL20e és SL 22 típusú tolható üvegfalakra

 Kiknek ajánljuk az SL20e és az SL22 tolható üvegfalakat?

 

  • Mindenekelőtt azoknak, akik egy kiforrott, megbízható terméket keresnek. Nem bíznak semmit a véletlenre, és biztosak akarnak lenni abban, hogy működőképes megoldást kapnak.
  • Fontos számukra a gyártó tapasztalata és szaktudása, ami a Solarluxnál a napi 300 db üvegszárny legyártásával biztosított.
  • Akik az év minél több napján szeretnék használni teraszukat, erkélyüket és fontos számukra, hogy szép környezetben tartózkodjanak.
  • Akik előtérbe helyezik a maximális átláthatóságot, és élvezni akarják „a kinn is benn is” érzést.
AJÁNLATKÉRÉS


Miért válasszon Solarlux eltolható üvegfalat?


Az eltolható üvegfalak nagy előnye, hogy jó idő esetén szinte teljesen kinyithatóak, így a terasz teljes átszellőzését lehetővé teszik. A fix nyílászárók, vagy fix üvegezések alkalmazása esetén, nyáron túlhevüléstől kell tartani, ami használhatatlanná teszi a teraszt.

Az SL22 tolható üvegfal egyik különlegessége, hogy nem csak vízszintes, de szögben dőlő ereszekhez is alkalmazható. Nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy ezáltal a teljes nyílás nyitható, ami segíti az átszellőzést a tető alatt a meleg napokon.

 

Standard oldalfal, felül fix Solarlux traverzüvegezéssel, alul tolható üveglapok.

 

 

Standard oldalfal, felül fix Solarlux traverzüvegezéssel, alul tolható üveglapok.

 

 

 

Solarlux SL22 oldalüvegezés, teljes keresztmetszetében nyitott.

 

Solarlux SL22 oldalüvegezés, teljes keresztmetszetében nyitott.

 

A Solarlux eltolható üvegfalai extrém időjárási körülmények estén (100-120 km/h szélterhelés) sem károsodnak. Nézze meg a videót és győződjön meg saját szemével.

 

 AJÁNLATKÉRÉSGyakran ismételt kérdések az eltolható üveglapokkal kapcsolatban


kerdes.pngIntegrálhatóak-e az eltolható üvegfalak már meglévő, faszerkezetű terasztetőkhöz?

Feltételesen igen, de minden esetben meg kell vizsgálni a szerkezet stabilitását. Mivel az SL 20e szerkezet nem függesztett kivitelű, így nem terheli a födémeket. További előny, hogy szárnyak akár 20 mm-es „épületmozgást” is kiküszöbölnek.

kerdes.pngSzerelhető-e valamilyen belső árnyékoló az üveglapokra?

Olyan árnyékolást célszerű alkalmazni, amely nem befolyásolja hátrányosan a kilátást. Szerelhető árnyékolás magára az üvegre vagy a felső áthidalóra. Jobb megoldás azonban a külső oldalárnyékolás alkalmazása. (pl. Markilux 869 textilárnyékoló)

kerdes.pngKell tartani attól, hogy az alsó futósínben összegyűlő szennyeződések miatt a szerkezet nehezen csukhatóvá válik, akadozni fog?

A rozsdamentes nemesacél görgők és a futósín egyáltalán nem kopik, a sín tisztítása rendkívül egyszerű, így a szárnyak minden körülmények között akadálymentesen mozgathatóak.

További kérdései vannak a télikertekkel, a teraszüvegezésekkel vagy az árnyékolásokkal kapcsolatban? Látogasson el online Magazin oldalunkra, ahol számos érdekes témában talál bejegyzéseket.
ONLINE MAGAZIN


Egy vevőnk véleménye, aki már a Solarlux eltolható üvegfalak mellett döntött:


„A legjobban az tetszik benne, hogy olyan mintha ott sem lenne. Ha szükséges kinyitjuk, ha szükséges becsukjuk, de szinte észrevétlen marad. Nem vesz el helyet a teraszból, és egyáltalán nem zavarja a kilátásunkat, még zárt állapotban sem.”

Ön mikor dönt úgy, hogy kizárja az esőt és a szelet a teraszáról vagy erkélyéről? Ne késlekedjen, kérjen ajánlatot még ma!

AJÁNLATKÉRÉS