akzent-telikert-emelo-tolo-ajtoval

Akzent télikert emelő- toló ajtóval

A Solarlux hőszigetelt télikert kínálatának belépő terméke, melyet abban az esetben kínálunk, ha a télikert padlólemezét hőszigetelés nélkül szeretnék kialakítani.
A szigeteletlen padlólemez miatt itt nem beszélhetünk lakótéri alkalmasságról, számolni kell hő hidakkal, valamint fokozott páraképződéssel a hő hidak mentén. Ugyanakkor a nyílászárók jó hőszigetelése és légzárása alkalmassá teszi ezt a kivitelt a gazdaságos fűtésre, és temperálásra, így télen akár fagymentes virágtárolóként is használhatjuk.

Ezt a típust fél nyereg, vagy nyeregtető kivitelben bármilyen alaprajzi forma esetén tudjuk ajánlani, mivel széleskörű alkalmazhatóságot biztosít. A télikert falcsatlakozó elemét lehetőség szerint egy teherhordó falszerkezethez kell rögzíteni, de szabadon álló kivitelben is alkalmazható.

A télikert ereszét az áthidalás méretétől függően két vagy, három lábbal támasztjuk alá. A legnagyobb alátámasztás nélküli lábköz 3,5-4 m lehet. A tetőrendszer integrált vízelvezetéssel rendelkezik. A tetőről a víz ereszcsatornába folyik, majd onnan vízköpő útján vagy a lábba opcionálisan rendelhető rejtett lefolyócsövön távozik.

A maximális tetőszélesség 9 m, a maximális tetőmélység 4,9 m lehet.

A tetőrendszer szaruiba belső LED világítás kérhető. Árnyékolásként a Solarlux saját márkás SLM 100 típusú árnyékolóját ajánljuk.

Az Akzent télikert üvegtetőt a rövidebb oldalon Ecoline fix alumínium nyílászáróval, elölről pedig SL 142 emelő toló ajtóval zárjuk le.

Használhatóság

szélvédelem az oldalfalak magassága korlátozott (max. 2200 mm)
eső elleni védelem az emelő-toló oldalfal nem nyitható 100%-ban
szoláris nyereség
napsugárzás elleni védelem
kiváló lég és vízzárás
fűthető
alkalmas a virágok téli tárolására
2  rétegű üvegezés

 

Hőszigetelt Akzent télikert emelő-toló ajtóval

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

AKZENT tetőszerkezet: 5.090.000,- Ft-tól
ECOLINE fix oldalfal (3,5 m): 1.270.000,- Ft-tól
SL 142 emelő toló ajtó: (4,5 m): 2.530.000,- Ft-tól
SLM 100 üveg feletti árnyékoló: 1.490.000,- Ft -tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb 10.380.000,- Ft- tól

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.