avalis-telikert-cero-ablakokkal

Avalis télikert CERO ablakokkal

A Solarlux hőszigetelt télikert kínálatának modern megjelenésű, lapos tetős terméke, melyet magas igényszintű lakóterek létrehozására alkalmazunk. Ehhez a megoldáshoz feltétlenül hőszigetelt aljzatot ajánlunk, mert csak így hozható ki a legtöbb a termékből. A rendszer minden eleme hőhídmentes és hőszigetelt, mely maximális lakókomfortot garantál.

A télikert tetőszerkezetét öt, vagy annál többrétegű rétegelt fatartóból építjük, melybe opcionálisan bevilágító nyílás rendelhető. A tetőszerkezet megépíthető szabadon álló kivitelben, vagy meglévő épülethez rögzítve is. A télikert jellegzetessége a rendkívül keskeny profilvastagság és az ebből eredő modern, kecses megjelenés.
A maximális tetőszélesség 7 m, a maximális tetőmélység 6 m lehet.

Az Avalis tetőt a rövidebb oldalon Cero fix alumínium nyílászáróval , elölről pedig Cero emelő-toló ajtóval zárjuk le.

Használhatóság

szélvédelem Építési feltétel: hőszigetelt padlóburkolat kialakítása szükséges!
eső elleni védelem
szoláris nyereség
napsugárzás elleni védelem
kiváló légzárás
fűthető (télen állandó 22 C)
lakótérként is alkalmas
használható a virágok téli tárolására
100%-ban nyitható

 

Hőszigetelt Solarlux Avalis télikert ára

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

AVALIS tetőszerkezet: 6.290.000,- Ft-tól
CERO fix oldalfal (3,5 m): 4.150.000,- Ft-tól
CERO emelő-toló ablak: (4,5 m): 5.400.000,- Ft-tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb. 15.840.000,- Ft-tól

 

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.