avantgarde-fa-gerendas-telikert-harmonika-ajtoval

Avantgarde fa gerendás télikert harmonika ajtóval

A Solarlux hőszigetelt télikert kínálatának természetes alapanyagú terméke, melyet fa-alu nyílászárókkal magas igényszintű lakóterek létrehozására alkalmazunk.
Ehhez a megoldáshoz feltétlenül hőszigetelt aljzatot ajánlunk, mert csak így hozható ki a legtöbb a termékből. A rendszer minden eleme hőhídmentes és hőszigetelt, mely maximális lakókomfortot garantál.

Ezt a típust fél nyereg, vagy nyeregtető kivitelben bármilyen alaprajzi forma esetén tudjuk ajánlani, mivel széleskörű alkalmazhatóságot biztosít. A télikert falcsatlakozó elemét lehetőség szerint egy teherhordó falszerkezethez kell rögzíteni, de szabadon álló kivitelben is alkalmazható.

A télikert ereszét az áthidalás méretétől függően két, vagy három lábbal támasztjuk alá. A legnagyobb alátámasztás nélküli lábköz 3,5-4 m lehet. A tetőrendszer integrált vízelvezetéssel rendelkezik. A tetőről a víz az ereszcsatornába folyik, majd onnan vízköpő útján, vagy a lábba opcionálisan rendelhető rejtett lefolyócsövön távozik.

A maximális tetőszélesség 9 m, a maximális tetőmélység 4,9 m lehet.

A tetőrendszer szaruiba belső LED világítás kérhető. Árnyékolásként a Solarlux saját márkás SLM 100 típusú tető feletti árnyékolóját ajánljuk.

Az Avantgarde télikert üvegtetőt a rövidebb oldalon Combiline fix fa-alumínium nyílászáróval , elölről pedig Combiline fa-alu harmonika ajtóval zárjuk le.

Használhatóság

szélvédelem Építési feltétel: hőszigetelt padlóburkolat kialakítása szükséges!
eső elleni védelem
szoláris nyereség
napsugárzás elleni védelem
kiváló légzárás
fűthető (télen állandó 22 C)
lakótérként is alkalmas
használható a virágok téli tárolására
100%-ban nyitható

 

Fa gerendás télikert - Solarlux Avantgarde

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

AVANTGARDE tetőszerkezet: 4.490.000,- Ft-tól
COMBILINE fix oldalfal (3,5 m): 1.470.000,- Ft-tól
COMBILINE harmonika ajtó: (4,5 m): 3.990.000,- Ft-tól
SLM 100 üveg feletti árnyékoló: 1.490.000,- Ft -tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb. 11.440.000,- Ft-tól

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.