mire-figyeljen-telikert-vasarlasakor

Mire figyeljen télikert vásárlásakor

Egy télikert megvásárlása felelőségteljes feladat, hiszen jelentős összegű pénz sorsáról kell döntenünk. Nem mindegy, hogy döntésünk eredményét hosszú évekig megelégedéssel élvezhetjük-e, avagy már néhány év elteltével problémák sorával kell szembenézniünk.

Néhány évvel ezelőtt egy szakmai úton vettem részt Prágában, ahol eljutottam egy éppen épülő télikert kivitelezésére. Egy családi ház nappaliján került sor egy meglévő, 1-2 éves télikert elbontására, majd ennek helyére egy új Solarlux télikert megépítésére. Érdeklődésemre a tulajdonos elmondta, hogy a beruházáskor néhány ezer EUR árelőnyért lemondott a Solarlux télikert megvásárlásáról és egy másik gyártmány mellett döntött.

Egy évvel később az ingatlanhoz tartozó wellness részbe viszont már a Solarlux télikertjét választotta. Néhány hónap használat után már látta, hogy ég és föld a különbség a két gyártmány között. Ezért úgy döntött, hogy elbontatja az elsőre választott és megépített télikertet és a helyére is Solarlux télikertet építtet.

A hibás télikert vásárlás eredménye Prágában - az újjáépített Solarlux télikert

A hibás télikert vásárlás eredménye Prágában – az újjáépített Solarlux télikert

Tippek télikert vásárláshoz

Szerezzen be minél több információt, tájékozódjon minden részletre kiterjedően! Ehhez segítséget a Télikert Kisokosban talál.

Annak érdekében, hogy Ön ne bánja meg döntését néhány hónap vagy év után, a Solarlux összeállított egy rövid anyagot arról, hogy mire is kell odafigyelni télikert vásárlásakor. Adja meg elérhetőségét az adatok kitöltésével és mi megküldjük Önnek a Solarlux ismertetőjét.

Kérjük, hogy töltse ki az alábbi mezőket!


A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft.-től télikertekkel kapcsolatban. Természetesen ezekről az e-mailekről bármikor leiratkozhat. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

arrow-leftElőző cikk
 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.