alerio-telikert-harmonika-es-emelo-tolo-ajtoval

Alerio télikert harmonika és emelő-toló ajtóval

Az Alerio alumínium vázas teraszfedés a Solarlux kínálatának egyik zászlóshajója. Szinte nincs olyan beépítési szituáció, ahova nem találunk megoldást a rendkívül széles formai választékból. Legyen szó tört vonalú, vagy íves teraszról, ugrásról a falcsatlakozásnál, kéménykimenetről, önhordó szerkezet igényéről – ezek egyike sem jelent problémát.

A télikert lábai igény szerint állhatnak a sarkokon, de akár behúzva az eresz alá is, ha a közlekedési irányok, vagy az oldalfalak mozgatása azt követelik meg. Sőt, a lábak pozíciója eshet az eresz síkján kívül is, így akár 10 m-es szakaszok nyitása is megoldható egy szerkezettel, akkor is, ha 5-5,5 méterenként szükség van köztes lábakra. Különösen kisebb teraszmélységek esetén nagy előnyt jelenthet az eresz túlnyújtása a talpgerendán, mert így csökkenthető a csapódó eső beverése nyitott oldalfalak mellett is.

A maximális tetőszélesség 9 m, a maximális tetőmélység 6,1 m lehet.
A tetőrendszer szaruiba belső LED világítás kérhető. Szerelhető külső vagy belső árnyékolóval is.

A keretezett oldalfalak lényegesen jobb víz-, és légzárást biztosítanak, mint a keret nélküli társaik. Sőt, mind az SL45 harmonika ajtó, mind az SL142 emelő-toló alkalmazásakor akár hőszigetelő üveget is választhat. A hőhídas szerkezetek miatt azonban továbbra sem beszélhetünk fűthető lakótér kialakításról, még akkor sem, ha egyedileg, a műszaki lehetőségek függvényében akár a tetőszerkezetben is tudunk hőszigetelő üvegezést alkalmazni.

Használhatóság

szélvédelem nem fűthető
eső elleni védelem részben hőszigetelt, hőhidas
szoláris nyereség nem alkalmas lakótéri használatra
napsugárzás elleni védelem
jó légzárás és vízzárás
temperálható
a virágok teleltethetőek benne

 

Solarlux Alerio üvegtető harmonika ajtóval

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

ALERIO tetőszerkezet (1 rétegű üveg):3.800.000,- Ft-tól
SL 142 alumínium emelő-toló ajtó (3,5 m): 1.750.000,- Ft-tól
SL45 alumínium harmonika ajtó (4 m) : 2.650.000,- Ft  – tól
SLM 200 üveg alatti árnyékoló: 990.000,- Ft -tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb. 9.190.000,- Ft- tól

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.