komplett-hoszigeteles-nelkuli-telikertek-arai

Komplett hőszigetelés nélküli télikertek árai

Tisztában vagyunk vele, hogy a Solarlux télikertjei nem csak minőségben és szolgáltatásban, de árban is a legfelsőbb kategóriát jelentik, ezért nagyon sokak számára nem megfizethetőek. Viszont egyáltalán nem véletlen, hogy minden évben beválasztják a Solarluxot a világ 10 legjobb télikertépítő cége közé, ami jól mutatja, hogy a vásárlók valódi és igazolt prémium minőséget kapnak.

Igaz, mostanra általánosan eluralkodott az az eladói magatartás, mely szerint szinte kivétel nélkül mindenki prémiumnak titulálja a saját termékét, még akkor is, ha annak a származása ismeretlen, és egyetlen tulajdonsága sem igazolható semmilyen tanúsítvánnyal. Ugyanis ezen termékek legfőbb vonzereje kétségkívül az áruk.

Mit tartalmaznak az áraink?

A Solarlux minden terméke garantáltan „made in Germany’, melyek tulajdonságai és technikai paraméterei minősítéssel igazoltak, a gyártásuk folyamatos minőségellenőrzése pedig garantált.

Az üvegtetők és télikertek építészetileg kritikus szerkezetek, ezért ezek tervezése és gyártása is szigorú feltételekhez kötött az Európai Unióban. Az érvényes EN1090 szabvány előírja, hogy csak a minősített gyártók építhetnek és tervezhetnek ilyen tetőket az Unió területén. Minősített gyártóként a Solarlux az általa gyártott tetőkért teljes körű felelősséget vállal és garantálja, hogy azok mindenben megfelelnek a biztonsági előírásoknak, így óvva az Ön és szerettei egészségét valamint biztonságát.

Annak érdekében, hogy Ön el tudja dönteni, hogy a Solarlux termékeire van-e szüksége, szeretnénk adni némi árinformációt a várható nagyságrendi költségekről. A Solarlux termékeiből felépített mintarendszereket egy képzeletbeli 15m2-es teraszra terveztük meg, ahol a télikert oldalait két oldalról fal, két oldalról pedig mobil üvegfal határolja. A tetőszerkezet mérete 4 x 3,5 m. A télikerteknél kötelező tartozékként tüntettük fel a tetőárnyékolókat is.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az alábbi, általunk összeállított mintarendszerek nem konkrét vevői igények alapján készültek. Nem tudhatjuk, hogy az Ön egyedi igényeit bármelyik megoldás is kielégíti-e. Az itt szereplő árak és télikertek ezért csak a nagyságrendi árak illusztrálására szolgálnak, ahhoz, hogy Ön el tudja dönteni, hogy a beruházásra rendelkezésre álló keretösszegből megvalósítható-e egy-egy elképzelt megoldás.

Egyénre szóló ajánlatot kizárólag egy személyes igényfelmérést követően tudunk készíteni, melynek okairól itt olvashat bővebben.

Ajánlatkéréshez kattintson ide »
  • Hogyan kezdjen neki?

    Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.