atrium-plus-telikert-sl20r-eltolhato-uvegfallal

Atrium Plus télikert SL20R eltolható üvegfallal

 

Az Atrium plus alumínium vázas teraszfedés a Solarlux kínálatának egyik zászlóshajója. Szinte nincs olyan beépítési szituáció, ahova nem találunk megoldást a rendkívül széles formai választékból. Legyen szó törtvonalú vagy íves teraszról, ugrásról a falcsatlakozásnál, kéménykimenetről, önhordó szerkezet igényéről – ezek egyike sem jelent problémát.

A télikert lábai igény szerint állhatnak a sarkokon, de akár behúzva az eresz alá is, ha a közlekedési irányok vagy az oldalfalak mozgatása ezt követelik meg. Sőt a lábak pozíciója lehet az eresz síkján kívül is, így akár 10 m-es szakaszok nyitása is megoldható egy szerkezettel, akkor is ha szükség van 5-5,5 méterenként köztes lábakra. Különösen kisebb teraszmélységek esetén nagy előnyt jelenthet az eresz túlnyújtása a talpgerendán, mert így kevésbé ver be az eső oldalirányból nyitott üvegfalak mellett.

A maximális tetőszélesség 9 m, a maximális tetőmélység 6,1 m lehet.
A tetőrendszer szaruiba belső LED világítás kérhető. Szerelhető külső vagy belső árnyékolóval is.

A keretezett SL20R oldalfalak lényegesen jobb légzárást biztosítanak, mint a keret nélküli társaik, így jobban temperálhatóak. Azonban ettől még nem válik fűthetővé a télikert, hiszen az egyrétegű üvegezés és a hőhídas profilok ezt nem teszik lehetővé.

Használhatóság

szélvédelem nem fűthető
eső elleni védelem nem temperálható
szoláris nyereség nem hőszigetelt
napsugárzás elleni védelem nem alkalmas lakótéri használatra
minimális légzárás az oldalfalak nem nyithatóak
100%-ban
nem alkalmas a virágok
téli tárolására

 

Atrium üvegtető eltolható üvegfallal

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

ATRIUM tetőszerkezet:3.800.000,- Ft-tól
SL 20R eltolható üvegfal (3,5 m): 1.200.000,- Ft-tól
SL20R eltolható üvegfal (4 m) : 1.300.000,- Ft – tól
SLM 200 üveg alatti árnyékoló: 990.000,- Ft -tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb. 7.290.000,- Ft- tól

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.