aura-telikert-sl20-eltolhato-uvegfallal

Aura télikert SL20 eltolható üvegfallal

Az Aura üvegtetőket azoknak fejlesztettük, akik szeretik a fa természetességét, ugyanakkor nem vágynak a fával járó évenkénti felújítási, újrafestési mizériára. Tulajdonképpen az Aura egy alu-fa teraszfedés, ahol a faszerkezetet külső alumínium burkolat ill. az üvegezés védi az időjárás viszontagságaitól.

Annak érdekében, hogy egy faszerkezetű télikert szépsége hosszú éveken át megmaradjon, csak a legjobb minőségű fa alapanyagokat és a legkorszerűbb felületkezelési technológiákat szabad használni.

Az Aura teraszfedés kizárólag négyszögletes teraszokhoz rendelhető konzoltető (azaz fél nyeregtető) formájában, 9 m szélességig és 4,3 m mélységig. A télikert lábai igény szerint állhatnak a sarkokon, de akár behúzva az eresz alá is, ha a közlekedési irányok, vagy az oldalfalak mozgatása ezt követelik meg.

Sőt a lábak pozíciója lehet az eresz síkján kívül is, így akár 10 m-es szakaszok nyitása is megoldható egy szerkezettel, akkor is, ha szükség van 3-3,5 méterenként köztes lábakra. Főként a kisebb teraszméretek esetén nagy előnyt jelenthet az eresz túlnyújtása a talpgerendán, vagy az üveg túlnyúlása a szélgerendákon, mert így csökkenthető a csapódó eső beverése nyitott oldalfalak mellett is.

Az Aura üvegtető a Solarlux bármely oldal üvegezésével télikertté alakítható, de célszerű az SL20 vagy SL20R tolható üvegfalat választani, mivel ez alsó megtámasztású, így nem terheli a tetőszerkezetet.

A tetőrendszer szaruiba belső LED világítás kérhető. Szerelhető külső vagy belső árnyékolóval is.

Használhatóság

szélvédelem nem fűthető
eső elleni védelem nem temperálható
szoláris nyereség nem hőszigetelt
napsugárzás elleni védelem nincs légzárás
a lapozható üvegfallal 100 %-ban nyitható nem alkalmas
lakótéri használatra
nem alkalmas a virágok
téli tárolására

 

Fa gerendás üvegtető Aura

Bruttó irányárak szerelés nélkül

Áraink 4 x 3,5 m alapterületre érvényesek.

AURA tetőszerkezet:4.100.000,- Ft-tól
SL 20 eltolható üvegfal (3,5 m): 1.100.000,- Ft-tól
SL20 eltolható üvegfal (4 m) : 1.250.000,- Ft  – tól
SLM 200 üveg alatti árnyékoló: 990.000,- Ft -tól

Komplett télikert (tervezés és szerelés nélkül): kb. 7.440.000,- Ft- tól

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.