idojarasallo-kulteri-konyha-akar-uvegteraszhoz-is

Időjárásálló kültéri konyha, akár üvegteraszhoz is!

Egy üvegterasz célja általában az, hogy az időjárástól függetlenül is tudjuk élvezni a teraszon töltött időt.  Ezért többnyire olyan funkciót szánunk neki, ahol a család kényelmesen összegyűlhet, pihenhet, elkölthet egy finom ebédet, vagy vacsorát.

A szabadtéri élet és a konyhaművészet szerelmeseinek szeretnénk mutatni egy különleges ’kiegészítőt’, nem csak üvegteraszokhoz. Ez pedig egy olyan kültéri konyha, amely bírja az időjárás viszontagságait, számos elemmel rendelkezik, ezért teljesen az igényekhez alakítható.

Kültéri konyha Solarlux Acubis üvegtető alá

Csúcstechnológia, design, és strapabírás

Ez a szabadtéri konyha lenyűgöz a letisztult formáival, anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötnie a felszereltség és a kivitelezés terén. Kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek egész évben bírják az időjárás viszontagságait.

Láthatatlan csavarkötések tartják össze a szerkezetet, a tengeri alumíniumból készült porszórt precíziós panelek harmonikus összképét pedig egy lángolt Nero Assoluto munkalap teszi teljessé. A tömör tölgyfa polcok harmonikus kontrasztot alkotnak az alumíniummal és a mélyfekete Nero munkalappal.

A kültéri konyha személyre szabható moduláris rendszere korlátlan lehetőséget kínál, hogy szabadjára engedje elképzeléseit, és megteremtse álmai élmény konyháját – bármilyen RAL színben.

Nero Assoluto munkalap: lángolt és impregnált

Minden fekete Nero Assoluto-ból készült munkalap rendkívül időjárásálló, robusztus és mindenekelőtt könnyen tisztítható. A Nero Assoluto tartósságát az impregnálás és a speciális, lángolt felületet adja.

Kültéri konyha teraszhoz

Korrózióálló (tengeri minőségű) alumínium, elegáns porszórt bevonattal

A kültéri konyha időjárásállósága az egész terméken végigvonul. Ezért a vázhoz is egy különösen jó minőségű és ellenálló ötvözetet választottunk – a tengeri minőségű alumíniumot, amelyet a hajóépítéshez is használnak. Ez az anyag ötvözi a legmagasabb funkcionalitást az esztétikummal, nemes porbevonattal kombinálva rendkívül magas korrózióállóságot és stabilitást garantál. Ráadásul akár nyolc milliméteres anyagvastagságban is kérhető.

Tölgy polcok kivételes kivitelben

A kültéri konyha minden fapolca tömör, kiváló minőségű tölgyfából készül, és meleg színvilágukkal harmonikus kontrasztot alkotnak a porszórt alumíniumtesttel. Kifejezetten kültéri használatra készültek. A gyönyörű természetes famintázatot a selyemfényű, ötrétegű, hajólakkal történő lezárás teljesen megőrzi, és így optimálisan védett az időjárás hatásaival szemben.

Időjárásálló kültéri konyha

A szabadtéri konyha tökéletesen harmonizál a Solarlux terasztetőkkel és a Tarasola pergolákkal. Míg a Tarasola lamellás pergolája kellemes klímát biztosít, különösen nyáron, addig a Solarlux üvegtetője zavartalan kilátással ajándékoz meg minket. Ráadásul az üvegtető alatti terület már kora tavasszal és még késő ősszel is csodálatosan felmelegszik, így még tovább élvezheti a kertjét és a szabadtéri konyháját.

A kiviteli lehetőségekről, és az árakról érdeklődjön a telikert@mantu.hu email címen.

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.