opcionalis-kiegeszitok-telikertekhez

Opcionális kiegészítők télikertekhez

A télikertekhez rendelhető opcionális kiegészítők akár felesleges luxus kiadásnak is tűnhetnek. Tény, hogy az alacsony költségvetésű télikertek esetén esély sincs ezek megvásárlására, ezért a legtöbb cég nem is kínálja ezeket. A prémium szegmensben azonban mindenképpen érdemes ezeket számításba venni, mert ezek nélkül nem érhető el a kívánt funkcionális, vagy kényelmi eredmény.

  • telikert-vilagitas
  • Télikert világítás

   Költségmegtakarítás miatt, vagy egyéb okból kifolyólag sokan nem fordítanak figyelmet a tetőrendszerekbe gyárilag integrálható világításra. Pedig sok esetben szinte ez az egyetlen módja annak, hogy télikertben megfelelő fényviszonyokat biztosítsunk. Bár a gyári világítás később is hozzárendelhető, az elektromos tápellátás kiépítése többnyire gondot okoz. Ezért jobb előre megtervezni a télikert világítását, mert utólag ez többnyire komoly nehézségekbe ütközik.

  • Télikert tetőablak, szellőző

   Egy ugyancsak szinte nélkülözhetetlen kiegészítő az üvegtetőben a beépíthető tetőablak. A nyitott tetőablak lehetővé teszi a tető alá beszoruló meleg levegő távozását, ezáltal kellemes légjárást biztosít még az extrém meleg napokon is.

  • telikert-tetoablak-szellozo
  • telikertek-futese-infra-hosugarzoval
  • Télikertek fűtése infra hősugárzóval

   A hősugárzók rendkívül hasznos kiegészítői lehetnek a hőszigetelés nélküli télikerteknek, ill. az üveg teraszfedéseknek. Egy jól megválasztott teljesítmény és telepítési hely hűvös, hideg időben is használhatóvá varázsolhatja a télikertet. A Solarlux által kínált hősugárzók nem csak kellemes hőérzetet biztosítanak (azaz nem égetik le a hajunkat), de a szemet sem vakítják el a vörös infra sugarakkal.

  • Hőszigetelés nélküli télikertek vezérlése

   Magától értetődő, hogy a Solarlux télikertek elektromos eszközei rádiós távirányítóval működtethetőek. Természetesen ugyanazzal a távirányítóval kezelhető az árnyékolás, a világítás és a hősugárzó is. Azonban egy luxus igényeket kielégítő télikert elengedhetetlen kelléke az automatizálás. Kínálatunkban megtalálhatóak az időjárás védelemmel ellátott egyszerűbb vezérlőegységek éppúgy, mint a komplett házak okos vezérlésére alkalmazható eszközök.

  • hoszigeteles-nelkuli-telikertek-vezerlese
  • uvegteraszok-rovarvedelme
  • Üvegteraszok rovarvédelme

   Kevés szó esik egy fontos szempontról a télikert tervezésekor, ez pedig a rovarvédelem. Ugyanis bármennyire romantikus a terasz, a naplemente, és a kellemes idő, a szúnyogokat ezek kevésbé hatják meg, mint tudjuk, ők csak egy dologra hajtanak. Nézzük, hogyan védekezhetünk ellenük!

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.