tetorendszerek

Tetőrendszerek

A Solarlux kínálatában megtalálhatók az alumínium és a favázas tetőrendszerek is. Ha még nem döntött a tervezett teraszfedés alapanyagát illetően és érdeklik a döntési szempontok, akkor az alábbi cikkünkben kaphat bővebb tájékoztatást a fa ill. alumínium rendszerek közötti választásról »

A Solarlux termékei között négy különböző hőszigetelés nélküli tető típus található, melyeket kizárólag komplex rendszerként, üvegfedéssel együtt kínálunk.

  • atrium-plus-uvegteto
  • Atrium plus üvegtető

   Az Atrium plus egy alumínium vázas üvegtető, mely a legszélesebb formai variálhatósággal bír, ezért teraszfedésként jól illeszthető minden épülettípushoz. Alapvetően nagy tetőfelület, kecses vázszerkezet és a keskeny lábak jellemzik, melynek következtében az egész szerkezet rendkívül légies és átlátható.

  • Aura fa gerendás üvegtető

   Az Aura fa gerendás teraszfedés még közelebb hozza Önhöz a természetet. A tetőrendszer belsejének fa alapanyaga természetes megjelenést biztosít, miközben a külső alumínium borítás garantálja az időjárás állóságot. A rétegragasztott fa gerendák számos fafajtából és széles felület választékkal rendelhetőek.

  • aura-fa-gerendas-uvegteto
  • acubis-uvegteto-lapos-tetos-megjelenessel
  • Acubis üvegtető lapos tetős megjelenéssel

   Az Acubis alumínium vázas lapos megjelenésű üvegtető a designijával és funkcionalitásával tűnik ki a teraszfedések között. Megépíthető épülethez csatlakoztatva, vagy akár szabadon álló kivitelben is. Ideális megoldást jelent azokban a beépítési szituációkban, ahol az alacsony ereszmagasság miatt a fél nyeregtető alkalmazása akadályokba ütközik.

  • Alerio üvegtető

   Az Alerio a Solarlux kínálatának legújabb alumínium vázas tagja. A kiviteli lehetőségeket tekintve tulajdonságai rendkívül hasonlítanak az Atrium tetőhöz. A legnagyobb különbség, hogy az Alerio esetén az alumínium szaruk az üvegfedés alatt helyezkednek el, így az üvegtető külső felülete teljesen sík. Oldalelemekkel és árnyékolással bővíthető.

  • alerio-uvegteto
 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.