mitol-kulonlegesek-a-solarlux-telikertek
 • Nyitólap
 • Mitől különlegesek a Solarlux télikertek?

Mitől különlegesek a Solarlux télikertek?

Nézzen körül bátran a teraszfedések és teraszbeépítések piacán, és látni fogja, hogy nagyjából Dunát lehet rekeszteni az egyedi üvegezési megoldásokat kínáló egy- vagy többszemélyes szakcégekkel. Mivel a képek és a weboldalak alapján látszólag nincs vagy nem sok különbséget látni az egyes termékek között, három pontban összefoglaltuk, hogy miben rejlik a Solarlux télikertek különlegessége.

Csúcskategóriás termék minőség

Mivel német gyártóról van szó, így magától értetődik a „Made in Germany” hozzáállás a munkájukban. Ez hozzáadott értékként is megjelenik a végeredményben, a pontosság, a precizitás, az igazi, jó értelemben vett német kockaság formájában. Ezért egyetlen Solarlux termék esetében sem hiányozhat a minőséget igazoló tanúsítvány.

1-hoszigetelt-telikert-solarlux-avalis-dijnyertes

Hőszigetelt, minimalista stílusú télikert- Solarlux Avalis

A kiemelkedő műszaki tulajdonságok mellett fontos a látvány is, amit a szakma többszörösen értékelt már, többek között a Red Dot design vagy az IF díjak formájában.

A Solarluxot hosszú évek óta a világ 10 legjobb télikertgyártó cége közé választják a szakértők (lásd www.expertentesten.de, Focus Money 2016), azaz egy piacvezető gyártó presztízs értékű termékeiről beszélünk.

Tucat termékek helyett valódi egyedi megoldások

Akik a Solarluxot választják, a csúcskategóriás minőségre szavaznak, ami nemcsak a termékekre vonatkozik, de a tanácsadásra, a szolgáltatásokra, a szerelésre és a lebonyolításra is.

„Ugyanis mi ott kezdünk, ahol más télikert forgalmazók feladják. Ahol kevésnek bizonyulnak a standard méretek, az egyszerű falcsatlakozások, a ’jóvanazúgy’ megoldások, vagy az olcsóbban is tudjuk ugyanezt hozzáállás. Mi az után következünk, hogy Ön azzal szembesült: ’ilyen nincs’, ’ezt nem lehet (jól) megcsinálni’, sőt, ’lehetőleg felejtse is el’, esetleg ’majd megszokja és szép lesz’. Fals ábrándokat mi sem támogatunk, viszont azt garantáljuk, hogy nem kell felesleges, vagy rossz szájízzel meghozott kompromisszumokat kötnie csak azért, mert a választott télikert csak a tankönyvi tisztaságú beépítési szituációkban tud jól működni.”

2-hoszigetelt-telikert-solarlux-akzent

Integrált, hőszigetelt télikert – Solarlux Akzent Plus

A Solarlux megoldásai főként akkor domborítják ki különlegességüket, amikor speciális, és egyedi beépítési helyzetekhez kell idomulniuk, amit nap, mint nap megtapasztalunk a megvalósításban levő projektjeinken.

Ezért elmondhatjuk, hogy a Solarluxnál szinte minden termék unikum. A méretre és igényre szabott megoldások a specialitásaink, hiszen mind az építmények, mind az építtetők és az elvárások is különbözőek.

Konfekció helyett az Ön igényeire szabva

Ránézésre egyik teraszfedés vagy télikert talán pont ugyanolyannak néz ki, mint a másik. Sok standard megoldás alkalmazható a legtöbb helyen kisebb- nagyobb kompromisszumok árán. A döntés csakis az Ön kezében van, hogy némi árelőnyért hajlandó-e megkötni ezeket a kompromisszumokat.

3-hoszigetelt-telikert-solalrux-avantgarde

Ebédlő a hőszigetelt fa gerendás télikertben – Solarlux Avantgarde

A Solarlux télikertek esetében azonban nem kényszerül előnytelen döntést hozni, mivel minden egyes rendszert, projektet maximálisan a helyi adottságokhoz, ill. a vevői elvárásokhoz igazítunk.

A Solarlux télikertek számos típusvariánsa lehetővé teszi, hogy Ön funkcióban és designban is a lehető legoptimálisabbat válassza. Az egyes rendszerek nagy előnye, hogy szabadon kombinálhatóak egymással, és tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ezeket is érdemes elolvasnia

 • Vásárlóink véleménye

  • Ilyen minden vonatkozásban professzionális vállalkozással, mint a Mantu, ritkán találkoztam. Kiváló minőségű és nagyon szép az árukínálatuk. E-mailben feltett kérdéseimet gyorsan megválaszolták, ha telefonon nem értem el őket, rövid időn belül visszahívtak. Az egész projektben szinte csapatként dolgoztunk együtt, a helyes döntések megtalálásában folyamatosan támogattak. Munkájukat precízen, egyeztetett időpontokat betartva végzik.

   Henriett, Budapest

  • Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont volt a magas minőség, az elérhető legkorszerűbb technológia alkalmazása, amit a bemutatóteremben mind megtaláltunk. A szakmailag kiválóan felkészült, tapasztalt munkatársak mindenre találtak megoldást, nem volt olyan kérés, elképzelés, amit nem tudtak megvalósítani. Ha valamilyen őrült ötlet miatt ismét építkezésbe kezdenénk - ez teljesen ki van zárva, nem ment el teljesen az eszünk - biztos, hogy ismét a Mantut választanánk.

   Éva, Nagykovácsi

  • Minőségi termékek, profi és segítőkész csapat, ritkán találkozunk ennyire hozzáértő értékesítővel. Mivel magas minőségi kategóriában utaznak, ennek megfelelően az árak is az átlagosnál magasabbak. 

   Kristóf, Pilisborosjenő

  • Nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Ha újra építkezek, már a tervezési időszakban is bevonom a Mantut, mert az ötleteik alapján okosabb megoldásokat is lehetett volna választani.

   Gábor, Budapest

  • Profi cég, profi szakemberekkel, profi, minőségi termékekkel.Nagyon készségesek, értik a szakmájukat, nagyon jó és hasznos tanácsokkal szolgáltak. Sok olyan termék elérhető náluk ami máshol nincs. Ajánlom a céget mindenkinek.

   Zoltán, Mogyoród

  • Üvegtetős teraszt terveztek és építettek nekünk. Felmérésben és tanácsadásban is segítettek, végig precízen, nyitottan, a lehetőségeinkre és adottságokra tekintettel. A gyártásra várni kellett, de ezt tudtuk előre, viszont a kivitelezés gyorsan (két nap alatt) befejeződött. Elképesztő jó minőség, nem bántuk meg - semmi probléma nincs vele (8 hónap tapasztalat alapján). Csak ajánlani tudom!

   Losonczy Gergely, Budapest

  • Köszönjük a munkájukat - a tapasztalataim szerint kevés az olyan szállító ebben az iparágban, akikkel ilyen gördülékeny az együttműködés, illetve ahol nemcsak az értékesítésen vannak jó emberek, hanem a megvalósítási csapatban is. Az Önök csapata pedig ilyen, akik nagyon precízen dolgoztak és eközben emberiek. udvariasak voltak. Köszönet érte!

   Bóna Gábor, Budapest

  • Minden rendben zajlott. Elégedett voltam a teljes folyamattal. Egy loggiat alakítottunk át télikertté egy elhúzható üvegajtó beépítésével. Mindenkinek ajánlom a céggel való kapcsolatfelvételt, aki minőségi alapanyagokból profi kivitelezést szeretne.

   Ella, Budapest