telikertek-hoszigetelessel

Télikertek hőszigeteléssel

Ha lakótér értékű bővítésben gondolkozik, amit egész évben szeretne használni, akkor ehhez ideális választás egy hőszigetelt télikert. Ugyanis a hőhídmentes profilok és a többrétegű üvegezés alkalmassá teszik a teret az állandó, gazdaságos fűtésre és hűtésre.

Ezeket a hőszigetelt, vagy más néven lakótélikerteket kizárólag hőszigetelt padozat (aljzat) megléte esetén ajánljuk. Természetesen ennek hiányában is megépíthetőek, de így az általuk nyújtott funkciók csak korlátozottan használhatók ki.

  • Általános információk

   Ha Ön a fentiekben megfogalmazott igényt szeretné megvalósítani és ehhez a Solarlux kínálatából egy igazoltan magas színvonalú, prémium terméket képzelt el, akkor a következő módon érdemes hozzálátnia a tervezéshez.

  • Tetőrendszerek

   Ha már sikerült kiválasztani a teraszfedés, vagy a teraszbeépítés funkcióját, akkor a következő felmerülő kérdés az, hogy miként lehet azt a meglévő épülethez esztétikusan és műszakilag is jól illeszteni.

  • Oldalfalrendszerek

   A télikertek nyílászáróinak választásakor a szempontok némileg eltérnek egy hagyományos családi házhoz viszonyítva. Itt ugyanis a hőtechnikai paraméterek mellett az elsődleges szempont az, hogy a nyílászárók kerete a lehető legkeskenyebb legyen azért, hogy minél nagyobb üvegfelületeket, azaz jobb kilátást kapjunk.

  • Opcionális kiegészítők

   A télikertekhez rendelhető opcionális kiegészítők akár felesleges luxus kiadásnak is tűnhetnek. A prémium szegmensben azonban mindenképpen érdemes ezeket számításba venni, mert ezek nélkül nem érhető el a kívánt funkcionális, vagy kényelmi eredmény.

  • Komplett hőszigetelt télikertek árai

   Természetes igény, ha tudni szeretné az Ön által elképzelt és megálmodott télikert, vagy teraszbeépítés árát, ami alapján meg tudja ítélni, hogy az belefér-e a költségvetésébe, vagy sem. Ezért beáraztunk néhány tipikus hőszigetelés nélküli Solarlux télikertet, hogy számolni tudjon velük.

 • Hogyan kezdjen neki?

  Ha nem tudja, hogyan lásson hozzá egy hosszú éveken keresztül is élhető és élvezhető terasz megtervezéséhez, olvassa el Télikert kisokosunkat, vagy jöjjön el hozzánk egy ajánlatkérő konzultációra.